sthlm's resan

Vilken weekend vi hade i våran huvudstad. Sammanfattar lite kort:

Torsdag
Åkte med Lina&Hanna på kvällen in till stan. Köpte mackor på Subway att ha med oss i bussen.
Satte oss på bussen, redan då började jag ana att resan skulle bli den värsta hitills. Kvinnan jag fick sitta bredvid hade en turban (inget ont om sådana) över huvudet. Sade inte ett ord under hela resan. Det enda hon gjorde var att andas sådär riktigt från magen, på mig. Det luktade gammal ost.  Jag blev tårögd av lukten.
Lina fick sitta bredvid en man. Eller han satt snarare på henne under större delen av resan.
Carros medpassagerare pratade nonstop med henne. Även när hon sov, om diverse ting. Allt ifrån hennes katter till att titta på hennes körkort.
Hela bussresan ner (vi åkte på natten) var en pina som resulterade i ca. 45minuters sömn.

Fredag:
 Kom fram på centralen ungefär kl 6.00 på morgonen. Vi gick och köpte ett tunnelbane kort det första vi gjorde. Skulle gå igenom (det var nu det verkligen syntes att vi kom från Norrland, jag som aldrig åkt tunnelbana....) den där "spärren", Lina och Carro kilar vant igenom med deras väskor. Jag som är lika trögfattad som snabbtänkt förstod inte riktigt hur man gjorde. Får panik och skriker: "HJÄLP MIG! VÄNTA VÄNTA VÄNTAAAAAAAA!!!" Kom tillslut igenom och då vandrade vi vidare mot "spårvagnen" som jag så fint sa. Kom fram till Sundbyberg. Gav Maria en snabb kram och dök ner i sängen som väntade.
Efter 4h sömn väntade en himmelskt god frukost och sedan åkte vi in till staden igen. Hade planer på att shoppa loss men hittade inget, absolut INGENTING på hela dagen  på stan. Besviken drog vi sedan mot Sundbyberg igen och stannade till på Systemet för att fylla på inför kvällen. Vi köpte även Taco' grejer som vi lagade. Ruskigt gott!
Åkte in till Sthlm City igen och gick på en världelös klubb. Billig öl/sprit hade dom iaf. Drog därifrån lika snabbt som vi kom och gick på Debaser. Vilket var en besvikelse den kvällen.
Något trötta och slitna begav vi oss hemåt runt 2 tiden (?).
Tog en taxi, berättade för chaffisen att vi kom ifrån Norrland. Trodde hans efterföljande fråga var en aningens ironisk men icke:
"- Jaha, ni kommer ifrån Norrmalmstorg?"
Ööööh.......
Carro var på G i taxin, skrek efter Carl-Philip utanför slottet och körde hejaramsor utanför Råsunda.
 -Ja, vi är från Norrland....
Äntligen framme i Sundbyberg igen hade jag LÄNGTAT efter sängen men icke, vi skulle gå på nästa krog. Garbo's.
Synd bara att stället hade 23+. Inte ens våran Norrländska charm fick in oss där. Så vi kröp hem efter att  ha hört den sämsta raggningsrepliken ever...
Somnade gott den natten ;-)

Lördag:
 Vaknade jätte sent, åt en ännu senare frukost och begav oss till Gröna Lund för att bli 8år igen. Men ruskigt vad roligt vi hade där!
Åkte allt utom fritfall och katapulten(heter den så?). Gick och tog en öl där, fick världens diss av bartenden när vi skulle beställa. Fast våra repliker efter det satt nog också ganska bra.
Åkte vid 22-22.30 tiden till Debaser igen, den kvällen var grym!!! Kollade in ett live band där som hetter Almedal, myspace'a dom vetja!!!
Pratade med någon dryg sthlm'are som trodde han var världsvan.. *host*

Söndag:
Vaknade ännu en gång sent efter gårdagsbravader. Packade ihop och åkte hem. Sorgligt att lämna Maria ensammen igen där nere. Panikshoppade även några grejer. Kunde ju inte åka hem tomhänt.

Nu orkar jag inte skriva mer men alla dom sjuka/roligare gejerna håller vi nog för oss själva....

hejrååå

Kommentarer
Postat av: carl

jo precis... finns nog kalas vartän man kommer

2008-07-06 @ 12:38:35
URL: http://carltaylor.blogg.se/
Postat av: Lina

Mycket bra skrivet! Bra sammanfattning av en händelserik helg:p Vi måste ses i helgen! En runda på harrys?!

2008-07-08 @ 10:37:58
URL: http://paulinestraschmann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0