jag blir alldeles rörd

Jag var på Swedbank igår i vanlig ordning och som vanligt förlorade mitt kära Modo. Bajs.

I torsdags köpte jag DVD:n Hockeyhjärtan som visades på SVT i våras. Den handlar bla, om Övik. hockey, våra NHL-stjärnor. Och jag blev så oerhört stolt och rörd av att komma ifrån Övik. Jag känner mig oerhört lyckligt lottad av att ha vuxit upp i den här staden.
Jag satt och grät framför TVn. Varför vet inte jag. Kanske för jag har en secret crusch på Mr. Forsberg himself. Peter alltså. Eller bara för jag känner mig så stolk. Jag vet itne själv faktist.

Nu har jag storstädag, dammsugit, dammat, torkat rent och vädrat. Samt bäddat rent. En dusch på det här o jag sover som en prinsessa inatt!

herrå

efter (ännu) en sömnlös natt...

Jag har blivit smittad av en sak som barnen lätt får nu när det är vinter. Vad det är för något håller jag för mig själv... Inte så jävla trevligt. Eter en tablett i eftermiddag ska jag vara symptomfri så jag kan jobba imorgon. Gud vad jag längtar!

Står i valet och kvalet om jag ska åka på Swedbank ikväll eller inte, Modo gästas ju av Luleå och eftersom min tablett i eftermiddag gör så jag inte smittar längre så kan jag nog åka. Frågan är bara om jag ids. Börjar jobba tidigt imorn så atte...

Fan vilket meningslös inlägg.

herrå


det är lite blödigt ändå

"Du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va din verklighet
Du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
... så att allting som vi lovade oss själva kan få gro"

Den går på repeat.


älskar, älskar, älskar!!!

Jag verkligen älskar att jobba med barn, dom är så brutalt ärliga och goa. Precis som jag vill att människor ska vara. Dom säger hur dom mår, hur dom känner sig och vad dom vill. Så enkelt är det.

Idag har jag jobbat mellan 7.30-16, vi övade luciasånger. Det slog mig nu, jag har tamefan julkänslor redan. Ahmagad! Tänk om det fanns andra känslor i min kropp också...

På fredag är Veronica Maggio på Statt, tror jag ska dit. Eller det ska jag fan. Inte tänker jag missa de e'! Drottningen av svensk musik just nu.

Idag fick vi järpar till lunch. Dom var mucho kryddade med diverse kryddor och min mage lever om och bränns.
Så nu ska jag gå o bajsa.

herrå

jag som skulle bli bättre...

...på att blogga! Har visst inte uppdaterat på drygt en vecka. oops.
Jag var som sagt på Modo - Skellefteå i måndags o var med på hyllningen för Magnus Wernblom. Jösses vilken stämning. Jag fick gåshud över hela kroppen och en klump i halsen. Var beredd på att tårarna skulle börja rinna när en rörd "Werner" började prata i mikrofonen men mina tårar uteblev.

Veckan som har gått har jag bara jobbat, därav ingen uppdatering. Har varit helt jävla slut på. Har nå skit i kroppen som ligger och gror men aldrig bryter ut. C'mon, BRING IT ON!!!

Igår såg jag Modo - Södertälje. Efter 1 vilje mål av Enström kände jag att biffen var halvstekt och efter både 2-0 OCH 3-0 i BOXPLAY(!!!) var biffen definitivt klar. Fy så skönt med en seger!
När jag satt på bussen påväg hem från matchen blev jag så ruskigt partysugen så jag åkte hem och åt o sen kom Ida o hämtade mig o det blev en spontan utgång på Framnäs aka. The front nose. Fy fan vad roligt det var! Oj!
Egentligen vet jag inte vad som var så himla roligt, antar att det bara var för det blev så spontant och ja, lyckat helt enkelt.

Nu ska jag se på Ensam mamma söker.

herrå

det måste bli en klassiker...

Var in på Blondinbellas blogg nyss, hon hade frågestund. Fastnade för några av frågorna, eller rättare sagt svaren på vissa. Den här är ju bara så klockren:
Hej Bella!  Du verkar så mogen för din ålder, och med så mycket bloggande de senaste åren måste det ju ha gått åt så mycket tid. Känns det som att du har förlorat mycket tid av din tonårsperiod och ångrar du detta?
Absolut inte. Jag har alltid velat bli vuxen och har aldrig trivts med det typiska tonårslivet. Tonårslivet är bara en jobbig period. Att vara vuxen är mycket enklare, man slutar bry sig om alla andra helt enkelt.



Ikväll ska jag och min kusin till Swedbank Arena. Först och främst för att vara med på hyllningen till Magnus Wernblom. Känner jag mig själv rätt så kommer mina ögon inte vara torra. Ska därför ta med mig lite papper och hoppas på att ingen kommer se det. Inte likt mig att grina överhuvudtaget, nu på slutet har jag börjat bli så känslig. Vaffan händer med mig?! Jag kanske börjar bli vuxen.
 Ahmagad!
 
Nu ska jag duscha o sen dressa om till fin kostymen. Eller nästan iaf. Måste ju klä upp mig, känns nästan som det är en sorgedag.

herrå

jag var så jävla pepp...

... på en mysig tjejkväll. Det var alla brudar hemma hos Ida på frejis, jag hade duschat, svirat om till "finkläa' och sminkat mig. Känner att jag har en konstig känsla i kroppen o går o tar febern. Jahapp, 38.5*C, jag blir alltså hemma ikväll. Kul!
Hoppas brudarna får en trevlig kväll iaf med vin och idolmys :)

Jag satt och tittade på Debatt igår och fastnade för debatten om Alex Schulman.
Den karl'n är inte klok. Han är så jävla elak! Det han håller på med är inte roligt.
Det tycker inte jag iaf.

Nu ska jag gå o ta mig en alvedon eller två. Och äta glass. mihi.

herrå

det jag hatar mest i denna värld:

Folk som inte är ödmjuka och osportsligt uppträdande. Inga namn eller lag nämnda.
Men den/dom som känner sig träffade kan ju ta åt sig. Eller med närmare eftertanke tror jag inte personerna i fråga tar åt sig.
Screw you.

Håll tummarna för mig förresten :)

herrå

nu har det gått för långt

Men gud.
Jag måste börja träna, det här funkar inte längre. Det enda jag rör på mig nu under dagarna är mellan TVn och datorn. Ungefär, men typ.
Jag blev lite rädd när jag var ute o gick häromdagen med Aragorn (hunden som bott här hos mig mellan Lördag-tisdag) och jag blir dyng-anfådd av att gå upp för en backe. Jag MÅSTE verkligen börja träna. Idaslida försöker övertala mig att köpa ett gymkort på step in, tror hon lyckas ganska bra faktist. Gick in där idag för att prata med dom o höra om det finns hopp för mig, såklart är receptionen stängd och dom finns där inte förrän på fredag. Kul.
Men då, då jävlar!!! Sen är det bara ett krux med att hennes tankar flög iväg på att vi skulle kunna gå på en massa body pump, core pass och andra pass där man rör på kroppen till musik. I GRUPP! Folk som sett mig dansa märker ganska snabbt att min kordination och rytm inte är den bästa.. Nej det skippar jag, men att springa på ett sånt där band SAMTIDIGT som man tittar på tv låter som en grej för mig. 2 flugor i en smäll liksom.  Sen får man ju gå in gratis på vårat badhus/äventyrsbad och relaxavdelning(?). Gre-he-eat!

Nu måste jag snart lägga igenom dom bruna, ska upp o jobba imorn. Iofs inte så tidigt. Men ändå.

herrå

iiiiiiiiih!


 Magiskt. Magiskt. Magiskt.


Tänkte skriva en rad om matchen DIF-Modo men det är dom fan inte värda. Helt sjukt dåligt det var idag. Sådär ja, en rad!

herrå

myspys!

Söndag idag. Underbart! Dagen har spenderats med min trotjänare Aragorn. Vi har varit ute o gått och tittat på innebandy. Det tyckte han var roligt :)
Kanske ska sammanfatta helgen lite:
Fredag: Mys med babsen, middag på matcompaniet och sedan vin. Mycket vin. Trodde jag hade blivit imun mot alkohol ända tills jag satte mig i bilen påväg ner mot stan, icke sa nicke. Det sa bara pang, haha så sjukt. Men så rooooligt!
Hela kvällen var galen men vad som hände och inte hände håller jag för mig själv!

Lördag: Hemma hela dagen och sen mys hemma hos Johannas karl Anton, men guuud vilken lägenhet. Så grymt fin!
Vi åt en massa gott och tittade på SATC-filmen. Premiär för mig vad det gäller den filmen. Men den var riktigt bra.

Nu ska jag titta på sporten, Kalmar FF vann allsvenskan. Congrats!

herrå

bläää

Screw den del av befolkningen med kuk.


happy new year...?

Jag och mor gjorde stan idag.
Helgens outfit är säkrad. Så också nyårsdressen.

Imorgon är det girls night out at Ida's place. Det skvallras om coctaildrinkar och en massa snygga brudar. Men jag som inte tål sprit på förfester(HAHA) håller mig till vinet. Eller öl, som den sanna norrländska jag är. Blir många bilder och förmodligen någon film, återkommer med det.


Det är tydligen hockey på TV, jag kunde inte bry mig mindre. Men ska titta lite iaf, mest för sakens skull. Och sedan ringa Ida för att checka av morgondagen/helgen.

herrå
 


det finns tyvärr bildbevis, men det bjuder jag på

Ibland (läs:alltid) när man fått i sig lite för mycket av det goda, finns det tyvärr bildbevis. Men det bjuder jag på!
Detta är från den 27/9

                    
  Fejkat? Hell no                        BRUDAR!!!                           Again, fejkat?
                                                                                            Världens sötaste Ida iaf.

herrå


rykten

Jag både älskar och verkligen hatar att bo på en såhär liten stad och by.
Rykten uppkommer så jävla snabbt och allt som händer och sker går inte obemärkt förbi. Oftast så är dom inte sanna, vilket jag hoppas på den här gången.
Det hände en oerhört tragisk grej här i Köpmanholmen i helgen. Om det nu är sant(?) som vissa rykten säger så kommer jag aldrig mer våga gå ut och gå  själv med risk för att bli ihjälslagen.
I våran lilla håla? Det borde bara inte kunna hända.

herrå

k a l l d u s c h

Jag har gått runt med en klump i magen och halsen hela dagen, har liksom känt mig alldeles tom. Varför?
Magnus Wernblom lägger av med omedelbar verkan.

"Werner" har så länge som jag kan minnas, alltid spelat hockey. Framför allt i Modo. Han var anledningen till varför iaf jag åkte på Kempehallen och stog på ståplats och skrek, även fast jag inte såg något eller hördes speciellt mycket. (dom som har träffat mig vet att jag är ungefär lika lång som min röst är mörk...)
Magnus Wernblom var en av Modos största spelare genom tiderna. Det har han bevisat, han har målrekordet i Modo genom alla tider med sina 276 mål. Karl'n har även gjort 723 matcher.
Inte illa pinkat om jag får säga det själv!

Folk som inte kommer ifrån Övik vet inte hur stor han är här uppe, det han gjort för Modo. Och inte att förglömma, Skellefteå. Känns som Övik har lite landsorg idag.

Det känns tungt att Modo tappar en sån stor profil, men eftersom han själv känner att han inte har något mer att ge så är hans beslut alldeles riktigt och rätt.


Titta och njut!
TACK!

sanslöst!

Mina sömnproblem alltså.
Vaknade 07.48 imorse, pigg som en mört. Gick upp och åt frukost men tänkte att jag skulle lägga mig i sängen och mysa lite till Vakna till The voice. Och vad händer kl 9 när det är slut? Jo jag SOMNAR om, fast jag inte ens var trött.
SOV TILL KL 13.00.
Herregud detta är sjukt.
Hur får man en normal dygnsrytm igen? Någon?

Var som vanligt på fortet nere i hamnen (läs: swedbank arena) och fick se Modo vinna mot Djurgården med 4-3, vilket innebär serieledning. Dock en match mer spelad än Lkpg som ligger 2a på samma poäng men watta fakk.
Trevlig läsning.

Jag blev alldeles varm i kroppen(!)t av lycka när klacken skrek:
Vi leder serien och Timrå ligger sist, Timrå ligger sist, Timrå ligger sist!!!

Nu måste jag sova, om jag kan.

herrå


luuuuurdag

Jag o allas vår Bettan hade en riktigt myskväll igår. Vi åt chirre, löst och drack.. VATTEN!
Fan vad mys det var. Tittade lite på IDOL men mest satt vi o pratade. Det iaf jag är bäst på. Fick se hennes tutt-piercing, hon piercade sig igår. Behöver jag säga att jag är måttligt sugen på en jag med?!
Får ta en allvarligt funderare på var och när jag ska göra det :D

Idag ska jag o Kajsahockeyn o senare utgång. Kommer bli galet :)

Måste lägga på ett kol nu om jag ska hinna med allt innan. Förhoppningsvis blir det en middag på O'learys efteråt, måste ringa o kolla om dom har nå bord kvar...

Förresten, Modo har 10-0 i målskillnad dom 2 senaste matcherna. GRYMT!!!

herrå


RSS 2.0