dont stop until you get enough

Jag har tittat på Debatt ikväll. Det handlade om både mordet på unga Therése och skönhetoperationer. Att ha två så vilt olika debatter i ett och samma program kan man diskutera med SVT valde att göra så, det får stå för dom! Jag gillar Debatt, det är ett riktigt bra program för att få igång hjärnkontoret.

Mitt hjärnkontor har legat nere nu i ca 1.5 vecka. Jag är sjukligt trött, jag sover, sover och sover. Men är lika trött ändå, jag vaknar på morgonen och är yrare än vanligt. Som om jag är dyngfull. Jag tror jag har (h)järnbrist, så jag köpte Bludsaft igår. Hoppas det gör mig piggare, för såhär vill jag inte fortsätta att må.
Minsta lilla grej och jag gråter, tappa en penna och jag storbölar. Det är inte Emma det inte.

Och att erkänna sig svag inför andra är nästan det värsta, höll på att bryta ihop fullständigt igår när jag berättade för vissa på jobbet att jag tagit ledigt imorn, fredag. Men det är visa och kloka kvinnor, jag gillar dom allihopa. Efter lunchrasten så gick jag ut från fikarummet både gladare och med ett lättare hjärta. TACK.

Idag har jag jobbat och sovit.
Den här helgen tänker jag spendera med att rehabilitera mig och bli piggare.
NU: SOVA! Nanting skönt det känns.

herrå


hit me, kick me, you can never get me(!).

Jag jobbar ikväll ändå. Var egentligen ledig. Blir 4e kvällen irad.

Fan. Jag är höstdeppig. Buhu.
Jag älskar hösten ju.
Hmpf.

Längtar förresten SJUKLIGT mycket tills den 2a December då jag och familjen tar vårat pick och pack och bosätter oss i Kristianstad i lite drygt en vecka. Guuuud så härligt!

Nu ska jag fixa mig nått att äta innan det är dags att åka o jobba. Blir en fin lön i November känner jag!

herrå


sexy bitch (in umeå)

Japp.
Efter en arbetsvecka är jag nu i Umeå.
Hos min älskade kusin Malin.
Ikväll ska vi dra ut. Jag gillare.
Vi ska ut o se vilka univeritetskillar det finns, mihi.
Jag, Kullan o Malin.

herrå

just get back up when it knock's you down

Tack. Tack mina fina. I love you.

Har jobbat hela helgen, det har gott som smort! Älskar det faktum att mina arbetskompisar får mig på så bra humör och att vi har så kul tillsammans. Har även fått jobba med Evelina idag, det var ett tag sedan och det gjorde inte direkt saken sämre.  Hon är fin hon.

Imorn ska jag mest troligast och antagligen in till staden för att besöka tatueringsstudion för att fråga dom om min kommande tattoo som förhoppningsvis blir av på Fredag. Jag är lite pirrig i magen allt.

Jag var förresten på bio i fredags efter jobbet med A. Vi såg Flickan som lekte med elden. En besvikelse faktist, trodde den skulle vara bättre. Den var... seg! Men riktigt kul att få träffa han, har inte träffat han sen i... vintras!
Men han såg pigg ut trots omständigheterna. Hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen.

Nu väntar la bed. Mmm.

herrå

It's a man's world



Vilken kille. Vilken röst. Vilken utstrålning. VILKA ÖGON. Vilken personlighet.
Jag är kär.


RSS 2.0