high five!

Har jobbat så mycket i veckan att jag knappt orkat sitta vid datorn på kvällarna.
Men jag orkade iaf åka på banken o titta på Modo-Timrå. Efter 0-2 målet ville Walle fara hem o sa att det redan var klart. Men jag sa att dom skulle vända o vinna. Och tji fick han! Dom vände o vann. Har faktist aldrig tidigare under denna säsongen sett Modo ha en sån lagmoral och vilja.

PETER FORSBERG har skrivit på för Modo. Trodde det var ett skämt när jag fick sms av Andreas vid 11-12 tiden igår men ack så fel jag hade. Efter presskonferensen igår kl 15 så hade han rätt. Fy fan. Det måste ha varit fest på torget i stan inatt =)
Sen att Modo (äntligen!) har lättat på börsen o köpt 2 spelare till skadar inte heller. Bror sa att en 4e var påväg nu ikväll. Får la se hur det blir med den saken.
En sak är iaf klar, jag ska köpa en biljett till Modo- Skellefteå den 12/2 när förhoppningsvis konungen gör debut för klubben i sitt hjärta.

Igår hade vi en helmys dag, fast utan sjuklingen Ida, var lite tomt faktist. Jag, Bettan o Johanna var på relaxen, mycket mysigt och ack så mycket skvaller och skratt. Love love love.

Idag är det middag o film mys med brudarna igen, denna gång hemma hos Johanna. Och idag ska Ida vara med. Vi åker snart. Heja!

herrå

the båtten is nådd

Angående detta som kom som en större chock igår kväll så vill jag som är liten på jorden men stor i orden ge min åsikt angående det hela.
Jag skäms som Modoit att vi har (haft) en "sån" ordförande i våran förening.



Jobbat idag också, gick himla smärtfritt. Fy så kul att vara tillbaka där. Love it.
Bara att ta fram skolboken på måndag o börja planera dom kommande 20 veckorna då jag förhoppningsvis kommer klämma in lite fler kurser än bara en som det står i kursplanen.
Sån här motivation har jag aldrig känt förut, för första gången i mitt liv ska det bli kul att gå till skolan! Wihi!


herrå

något jag hatar mer än satan själv

Bland det värsta jag vet är osportsligt uppträdande. Brynäs publik bjöd lite på det idag. Bland annat när Victor Hedman fick en ful knätackling av Dixon som träffade precis på hans lårkaka som han ådrog sig redan i matchen mot Linköping i Lördags.
Okej, smällen i sig var inte sådär jätte ful men inte heller jätte "ren". Och efter att Victor vridit sig på isen en stund till publiken burop och ställer sig upp för att åka till båset så fortsätter publiken att bua(!).
Det är bland det fulaste jag vet, en applåd eller ren tystnad hade varit så mycket bättre. Nog för vi Modoiter sägs vara jävligt enögd så tycker jag ett sånt uppträdande är förjävla fult. Det är tillhör sunt förnuft att inte göra så.

Sen måste Lärking trivts i Läkerol Arena så som han dömde och inte dömde imellanåt..
Men vi gick stegrande ur striden och dom här 3poängen kunde inte suttit skönare. YES!

herrå


dessa drömmar

Natten som var drömde jag återigen om vem.. Gissa... ROBIN BENGTSSON!
Tänker inte gå in på vad drömmen handlade om. Med respekt för känsliga läsare.

Har inte gjort så mycket idag. har städat, duschat o tittat på brors fenomenala(?) innebandy match. Fick ett fyllesamtal kl 04.15 imorse o sen kunde jag inte somna om förrän kl 6. Och blev väckt 2 grr av att jobbet ville att jag skulle jobba. Blir lite tight  att jobba kväll eftersom jag börjar 6.45 imorn.

Har en mardrömsdag imorgon, jobbar 6.45-11.45 på Sjukhemmet och sedan 12.15-17 på dagis. Tror jag kommer somna gott imorgon kväll!

Så nu ska jag dammsuga det sista o sedan torka golven så det luktar fräscht.

En jävla massa svammel det blev. Ursäkta röran!

herrå


laurtaaag

Carrolinen o Ida är dom finaste människorna på denna jord. Jag känner mig så äckligt lyckligt lottad som har dom människorna i mitt liv! Dom lyssnar, förstår, tröstar, säger ifrån men framför allt så finns dom alltid där. Jag älskar dom  helt enkelt. Vet inte riktigt hur jag ska kunna utrycka det i ord mer än:TACK!

Just nu är jag som sagt ett känslomässigt vrak. Det ena leder till den andra och jag överreagerar som jag inte brukar göra. Inte likt mig. Men för att komma igen måste man, antar jag, bryta ihop och komma igen.
- Det är precis vad jag håller på med nu.

Ska fortsätta med min filosofi positivt tänkande, det har hjälpt idag. Tex under Modo - Linköping. Modo gör inga mål och släpper in billiga mål. Vad var positivt med matchen överhuvudtaget? - Dom vann skottstatistiken. Skit bra! Dom vill kch framförallt KAN. Det behövs bara lite självförtroende och tid så kommer det att lösa sig. Lovar.

Är det såhär det känns att vara en gravid kvinna med alldeles för mycket hormoner och känslor?
Började stor böla (igen) när jag läste detta på Ida's blogg:
"Skulle ha haft en partykväll med min Emmis, men Olearys ville ha mig i garderoben. Måste verkligen ha pengar nu, speciellt innan studenten. Måste spara!
Känns lite piss eftersom vi laddat för detta. Fan. Men jag ska allt fixa en suprise till min superkvinna, Emma. Hon är verkligen en superkvinna som alltid går sin egen väg, me love."

Med detta så tackar jag för mig.

herrå


naken kropp och själ

Ja här ligger jag nu, efter ett 3h långt telefon samtal. Har aldrig känt mig så själsligt blottad nångång. Kanske beror på att jag aldrig eller väldigt, väldigt sällan öppnar upp mig för människor.  Finns bara 1 person. 1 människa. Men eftersom denna människa på 2 ben inte har vett nog att förstå hur läget ligger till så finns det inget jag kan göra. Känns så oerhört naket. Jag har aldrig öppnat upp mig såhär nångång förut. Aldrig.
Det var längesedan jag grät såhär. Tårar i förtvivlan och av ilska men samtidigt av lycka och av lite hopp.
Jag känner mig helt tom. Är alldeles slut. Kroppen är alldeles varm, i ett feberlikt tillstånd. Detta var en riktigt genomkörare. Har aldrig varit med om dylikt. Just nu vill jag bara gråta. Gråta hela natten för att sedan vakna upp imorn bitti och inte ha någon ångest. Slippa denna undran och längtan. Men framför allt denna ångesten. Fy så skönt.

Nu ligger inte avgörandet i mina händer, och det är nog det som känns jobbigast. Att inte kunna påverka eller göra något åt det. Jag vill ju så gärna. Men stenhård som jag är så är det bara att hålla masken som gäller.

Nu ska jag läsa lite bloggar. Och sen somna. På min blöta kudde.
Och sen låtsas som ingenting imorn för då är det glömt framtill nästa gång jag väljer att plocka ut det "mörka", men det ska ta sitt lilla tag.

herrå

www.rockklassiker.se

När vi var påväg hem från Sthlm för några veckor sedan så fann min kära mobildenna radiokanal:
www.rockklassiker.se
Jag har sällan hört en så bra kanal med så mycket bra musik! Gud. Jag blir alldeles lyrisk. Den går verkligen 24/7 här hemma.

Jobbade idag mellan 13 - 21.30 så nu sitter jag här o äter "middag". Leverpastej mackor. Mmm.

Förresten, på lördag är det sen match för våra krigare (?) Modo. 18.30 börjar matchen o jag hörde en fågel som viskade i mitt öra att Måns Zelmerlöv ska vara gäst DJ efter matchen i en av hockeypubarna. Spännande!

Nu ska jag sova.

herrå


klockrent

Nyss hemkommen från gymet. Och ja, idag kändes det faktist himla bra, allt gick som smort! Väntar dock på den fruktansvärda träningvärken som antagligen dyker upp lagom till morgondagens kvälls jobb.
Meeeen, det tar vi imorgon!

Tänkte avsluta med fröken Ida's klockrena kommentar idag när vi pratatde i telefon:
"Men Emma, du tog verkligen tag  i ditt liv igår!"
Jag tycker den var klockren, det stämmer så väl. Både rent praktiskt, i framtiden men framför allt känslomässigt.

Nu blir det pannkaka till middag o sen ska jag se programmet om Thailand och tjura över att mamsen o pappsen ska dit om 3 veckor o jag inte får följa med.........

herrå


back to school

Nu är det klart. Jag ska börja plugga den 2a Februari. Jag.ska.börja.plugga. Dom som känner mig vet hur ologiskt det låter med tanke på min närvaro och moral i gymnasiet...
Men nu, nu jävlar blire att plugga.
Så om cirkus 1.5 år kan jag tituera mig "Uska". Undersköterska alltså.

Helgen spenderade jag med att jobba och lite film.
Lördagen som egentligen skulle vara min lediga dag, icke sa nicke. Jag blev uppväckt på morgonen av jobbet som ville jag skulle följa med en brukare på sjukhuset, jahapp. Så 10min efter samtalet befann jag mig på jobbet. Efter ett antal timmar på sjukhuset så åkte vi hemåt igen med en gipsad handled.

Var på stan idag med Kajsa, mycket trevligt att träffa bruden. Alltid lika roligt!

Imorn ska jag gymma. Åh jösses. Har redan lite små ångest. Vad har jag gett mig in på?!

herrå

...dreams are coming true, standing here with you...

Nu har det hänt igen! Jag drömde om Robin Bengtsson igår natt. Jösses.
Dock ingen sexdröm den här gången...
Kan sammanfatta det hela med att han hade en uppträdande på Paradisbadet(!) och där drog jag honom till mig och vi spenderade dagen tillsammans på badhuset. Denna gången talade han inte om  för mig att mina ben var orakade, måste ha varit ett gott tecken. Väl?


Ikväll spelade Modo mot Brynäs hemma. Jag stannar hemma o ser matchen på TV idag.

herrå

life goes on...

Vad är det idag? Jo söndag. Helgen är alltså över.
Helgen har som bekant inte erbjudit så mycket mer än jobbande. Inte fy skam det inte! Trivs som fisken i vattnet eller handen i hansken, välj själv.

Jobbade fredag kväll för att sedan bli upplockad av Ida, Johanna och Bettan, den röda faran åkte mot Niklas place och vi hade en tjejkväll med mys, sjukt mycket skratt, busringningar på youtube, facebook skvaller, skvaller överlag men framför allt ett underbart sällskap med sjukt bra bruds.

Fick stryka mitt kvällpass under lördagen och söndagen och istället jobba natt. Vaknade upp idag vid 13.30 så inatt ska jag nog kunna somna i någolunda tid :)

Imorn väntar först ett möte med min ptStep In, ett gympass och senare äre fett jävla hårt derby mellan Modo-Timrå. Dit ska jag!

herrå

sådär ja

Igår kirrade jag ett gymkort så nu jävlar!
Fick även en -hirt, en väska och en vattenflaska så jag är taggad till tusen. Ska nog pröva på punch out klasserna först, verkar passa mig bäst, det är alltså boxning. Wiho!

Helgens påhitt är även dom räddade. Ska jobba hela helgen med start idag kl 16.30. Jobbar kväll fre-lör-sön. Känns faktist ganska skönt. Sen viskade en fågel i mitt öra om en vinkväll hemma hos Bettan idag, blir det av så visar jag nog upp mitt nylle där efter jobbet en sväng..

Nu ska jag dammsuga och duscha.

herrå

...hon tycker jag är tjock..

Jag o Jessicatten sitter just nu o samtalar på msn om att jag ska börja gymma..

Emma säger:

ska ju börja träna..

Emma säger:

ÅH HERREGUD


Jessica säger:

hohooooo

Jessica säger:

beachen 09


Emma säger:

hahah det är nog inte det jag syftar på..

Emma säger:

OM INTE DU GÖR DET?!

Emma säger:

du tycker jag är tjock...........


Jessica säger:

nej men man vill ju vara i bra form

Jessica säger:

jag säger alltid att jag tränar för bechen

Jessica säger:

.. bara lite mullig sådär

Jessica säger:

men det är sött

Jessica säger:

inte tjock!

Fy fan. Mitt BMI är inte bra ju. Det är way to low. Inte för högt. Det är därför jag ska börja träna, för att få upp BMI:et.


psst. hon skojade faktist.

herrå


borta bra men hemma är ändå förjävla bäst

Nu är vi hemma! Eller vi kom hem i Söndagskväll. Skriver en sammanfattning senare.
Resan innehöll iaf det mesta, dryga och oförskämda sthlmare, feber, mysiga stunder, kvalitetstid, hotellfrukost, shopping, roliga möten och framförallt världens bästa sällskap!

Nu ska jag sova, ett måste om jag ska orka mig upp imorn. Mammsen har lurat iväg mig på ett möte. Vet iaf att Ida kommer bli lycklig. Hihi.

herrå


glitter fulla ögonen

Är nu hemma hos Ida, igen. Spenderade ju nyårsnatten här också efter finfinfin o godgodgod middag hemma hos Helena som fyllde år. Congrats! Vid 22.30 tiden tyckte vi att det var dags att röra på våra fulla magar o vi for på Varvet där det skulle vara parteii.. Kan ju säga såhär: Vi kom, vi kollade runt, vi kissade och beställde en taxi därifrån.
Vi åkte till Gullänget för en annan fest på Bussbyvallen, där har man spelat ett antal fotbollsmatcher genom åren, precis som om jag är jätte gammal....
Firade tolvslaget där och efter det ville jag hem, ringde taxin, 2 jävla timmar skulle det ta att få en taxi så vi hittade ett okänt taxibolag och åkte hem. Till Ida alltså.

Nu håller kvinnan på att packa, looking good looking good. Sen ska vi äta popcorn, det har jag bestämt.
Nu har jag flummat på nog.

IMORN KL 05.25 ÅKER VI TILL STHLM!

herrå

2oo9 föffan

Nu är vi hemma efter kvällens alla äventyr. Helt galet. Gud.
Sammanfattar imorn.
Natti natti.

herrå

RSS 2.0