(det var) vitt på backen...

Hade en hel dag med Jessikatten på stan igår. Vi bestämde oss då och där för att fara på hockeyn på kvällen. Och som jag INTE ångrar mig. Herregud.
6-0
sex - noll.
Smaka på det.

Men imorgon väntar Timrå, usch. Jag har haft ångest sen en vecka tillbaka över det mötet. Eiiugh
Broder ska åka ner och se matchen. Jag? Jag törs inte.

Fick ett roligt sms idag av Ida, jag skickade ett igår kväll för att säga att Modo vann med 6-0. Fick svar idag, hon var glad över vinsten och undrade om det snöade här..? Själv låg hon på beachen och pressade. Kul för henne liksom ;-)

herrå


jag blir hellre jagad av vargar

I fredags fick jag mig veckans skratt. Skrattade tills jag höll på att kikna. Grapparna här på gatan spelade kort och jag o Ida tittade på mest som moraliskt stöd. Och när Erik går all in och åker ur utbrister han: RÅTTFITTA!
Vem fan säger råttfitta? Hahaha. Antingen har min humor sjunkit till en ännu lägre nivå eller så var utrycket jävligt roligt och korkat på samma gång.

Lördagen innehöll pizza, öl, vin, mintu, drinkar och öl. Jävligt mkt alkohol och jävligt lite mat. Slutade ungefär som det låter, med en hejdundrande bakfylla igår. Men fy fan vad värt det var, Orup och Lena var faktist sjukt bra, är inget fan av dom i vanliga fall men. Jag o Bettan var dom enda på 400 som stod upp och dansade o sjöng genom hela showen. Kan ha något att göra med mintu shottarna. Fråga inte mig, - jag minns inte.

Imorn ska jag på stan med Jessikatten o sen (kankse?) på Modo-Brynäs om jag inte ser den hemma i soffan vill säga. Svårt val. gaah

Nu måste jag på toa.

herrå


detta gör mig så jävla irriterad

Veckorevyn och dessa ungdomstidningar. I alla dom tidningarna står det att tjejer (och killar) ska vara nöjda med vilka dom är och hur dom ser ut, det kan ofta vara flera sidor om hur man får bättre självförtroende, i olika steg också.
Efter man snabbt har läst vad som står så bläddrar man vidare, vad hittar man där?
Jo en annons om hur man kan bleka tänderna, ta bort acneärr, byta ögonfärg med linser, olika sminksorter som sägs vara så bra.
Detta gör mig så konfunderad..
Har Veckorevyn dubbelmoral eller är det bara jag som har läst/sett fel?

herrå


FÖRRESTEN!



Jag älskar. Älskar.

kaxigt och kexigt

Efter att ha jobbat 2 nätter i helgen på den avdelningen där det går kräksjuka är jag mer än nöjd med att inte ha åkt dit själv. Än.

Det som är så bra med att jobba helger är att det givetvis är (lite) mer betalt och för att an verkligen vet vad som händer. Att man bara kan/ska jobba. Det är itne så att man en lördagkväll kl 21 kommer på att man har lust att ta en krogrunda och har panik över klädsel och skjuts. Det är perfekt!
Men å andra sidan så är det jävligt jobbigt. Som nu i helgen blev jag frågad om att gå på BIO o lite kvarterskrogsmys på fredagen men det fick jag skippa. Lördagen var det också kalas men det fick jag hoppa över återigen.
Kanske lika bra, jag slapp att vakna med ont i huvudet o ångest på Söndag eftermiddag =)

I helgen ska jag o Bettan på Lena&Orup. Det känns mycket spännande, jag är inget big fan av någon av dom men det är en underbar ursäkt för att få dricka och gå ut efteråt. Känns snopet att åka hem efteråt liksom.

I vinter ska jag lära mig åka snowboard.

herrå

relax, take it easy

Igår var jag och brudarna B på Relaxen. Fy så skönt. Eller jag gillade bubblandet, inte bastusittningarna. På tok för varmt. Men nästa gång är jag med på det också.
Blev en utgång på Framnäs först för att sedan hamna på Liquid. Jag (!) dansade tills svetten lackade, bokstavligen. Riktigt bra musik med en massa kära och underbara människor på dansgolvet. Jösses.
Åkte runt i stan i Niklas bil mellan 2.00-4.00 och letade efter en viss herr Karlsson som var spårlöst borta. Inget svar på mobilen på hela kvällen, vi besökte både akuten och polistation i hopp om att finna herr Karlsson men icke.
Vars hittar vi honom? Jo, i Bjästa. Tur att han kom tillrätta, hade lite ont i magen ett tag.

Ikväll har jag bunkrat upp med både chips&dipp, löst, cola och popcorn. Mmm. Här ska det njutas!

Nu: fotboll.

herrå

turistens klagan

Ett tips: om du för första gången testar att göra ugnspannkaka och den blir bränd - vänd på den så syns det inte att den är alldeles svart. Funkade utmärkt! Fick inte ett enda klagomål på hur den såg ut ;-)
Man får inte vara dum - tur man är kvinna.

Vaknade rätt roligt idag, blev väckt 06.22 av att telfonen ringer och jag är fortfarande inne i drömmen och börjar dansa i sängen, liggandes, innan jag förstår att det är telefonen som ringer och inte att jag är på krogen.
Tycker det var lite roligt såhär i efterhand.

På fredag vankas det relax på Paradisbadet. ÄNTLIGEN!
Var in på Paradisbadets hemsida förut idag och dom rekomenderade att man endast skulle dricka 2 drinkar där inne, och dricka en massa vatten innan och efter, det finns risk att man blir för berusad när man är på bastu sittningarna.
Screw that säger jag bara. Dricka vatten innan och efter gör bara Stockholmare, vi norrlänningar är sånna som smugglar med alkohol i alla kläder och små hål som finns. Det kan dock bli lite svårt i bikini känner jag.

Nu ska jag iväg och kolla på brors match, första för säsongen i Köpmanholmens Sporthall. JAG ÄR TAGGAD!!!

herrå


such a beautiful disaster

Oh and I don't know
I don't know what he's after
But he's so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful
Or just a beautiful disaster


I'm longing for love and the logical
But he's only happy, hysterical
I'm waiting for some kind of a miracle
Waiting so long
So long

He's soft to the touch
But frayed at the end, he breaks
He's never enough
And still he's more than I can take

Älskar rubriken - Gubbgänget Modo piggast i Karlstad

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/elitserien/article3463059.ab
 Klockren rubrik av Aftonbladet. Den stämmer helt perfekt!

Hade en riktigt myskväll igår med Bettan och lite senare anslöt Ida också. Titttade på TV och fettade oss, fick för oss att åka in till stan så vi åkte in och gick på Framnäs Baren i ungefär 5min. Folk var alldeles för onykter och vi för nyktra så vi åkte på MAX och åt istället. Tittade återigen på onyktert folk och åkte sedan hem.
Mycket underhållande!

Nu: frukost.

herrå, återkommer

Jag är frälst.

I Lars. Lars från IDOL 2oo8, herregud vilken karl! Han är sådär gulligt blyg och fnissar så sött när han blir lite obekväm eller nervös.
Får precis samma känsla som när jag ser IDOL-Ola. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!!!
Och ja, jag är 21. 


                                 

RSS 2.0