king of the rodeo

Jahapp, då går denna helgen till ända snart. Weird.

I fredags klippte jag av mig håret, ack så skönt. Tror Maria var tvungen att vässa saxarna efter att jag var klar.
Åkte hem en snabbis o duschade o sminkade till mig för att sedan bege mig mot Kull's place. Bruden fyllde år och det vankades födelsedagsfika och utgång.
Jag hade en riktigt, riktigt bra fredagkväll och natt. TACK alla för det!

Igår var det slapp-VM at Virkesvägen 19, jag gjorde ungefär inte ett enda knop fram tills det var dags för tacos. Då slängde jag i mig maten likt en bullimi-tjej, fast utan att spy efteråt dåra. Och åkte sedan in till Kull, först var det tänkt att det skulle bli en myskväll, sedan blev vi sugen på party, Helena slöt upp med oss och vi tappade upp ett glas vin, började titta på Gröna milen, mina jeans åkte av i soffan och sedan blev det inte många knop till. SÅ SKÖNT!
Det blev en myskväll ändå. Den gröna milen är en fruktansvärd film, men den är också fruktansvärt bra.

Idag ska jag jobba, min lediga helg det här. Jag har ju som sagt svårt att säga nej, hoho.
MEN, det blir pengar i September, får tänka på det!
Imorn är jag nog också ledig, då vet jag iaf vad jag ska göra. ÅNGEST.

herrå

girls just want to have fun


     
bra brudar

since you've been gone

Jag återkommer återigen till att jag hatar Facebook. Det är där man får reda på saker o ting som man får klump i magen, klump i halsen o gråt i ögonen av.
Kul.

Jag har alltså jobbat mig igenom mina 4 nätter nu, nu är det över för denna gången. Hoppas, hoppas, hoppas att jag får vara ledig i en vecka nu innan jag börjar på nästa schema. Känner att jag behöver det :)
Men iaf, nätterna har gått som på räls. Jag har jobbat med bra människor och jag trivs! Tack.

På fredag är det utgång med stort U. Jag kunde inte längta mer.
Sen längtar jag tills den 27e när pengarna rullar in på konton. Tror jag rakt ska unna mig något fint. Har sett ett par sjuuuuukligt snygga skor på Din Skos hemsida som jag tänker lägga beslag på. Dom ska bli mina!!!

Jag känner att knoppen är i obalans nu efter lite sömn i hopp om att vända tillbaka dygnet. Det + en massa annat som jag har fått reda på och märkt gör att jag nu tänker gråta en stund.
Ja, jag är lite överkänslig idag. Skyller på en fuckad dygnsytm. He he.

herrå

rock the night

Jag hade världens mysigaste dag igår med Erika o lilla Mira. Efter några missöden så fick vi gå några kilometer mer än vad det var tänkt. Haha, sjukt. Men, vi hade jätte mysigt o jag var jätte nöjd över dagen! Mys♥

Jag kom hem kl 6 imorse förövrigt. Haha. Galet!
Men det var värt det.

Nu ska jag trycka i mig hemmagjord pizza med la familia♥ för att sedan sova en liten stund till innan nattens jobb. Jag ska jobba nu i 4 nätter. Heja mig!

herrå

you know I'm bad



Kräftskiva är spikat, den 29:e smäller det. På riktigt. Dom som inte äter kräftor får inte komma!
... eller så får dom grilla. Ha!
Håller på att kolla runt på lokaler. Eller något slags krypin som man kan hyra för en vild fest. Fast det får dom såklart inte veta. Mihi. Jag ser framför mig: röda kinder av alkohol, kräfthattar och haklappar, "nubbe", vitlöksbröd och en fet efterrätt. Efter det så kommer det säkert spåra ur, som vanligt.

Jag med bihang är även bjudna till Umeå en helg i höst, datum är inte bestämt än för en helg fylld av alkohol, dans, mat och utgångar. Låter som en helg i min smak. Ska bara få mitt schema snart så vi kan planera redan nu vilken helg vi ska upp o vara galen i natten i Umeå hos min kusin!

Nu måste jag sminka mig om jag ska se ut som folk på BIOn o så inte Bettan får en skräckupplevelse när hon ser mig.

herrå

sorry seems to be the hardest word

Ödmjukhet vara längst. Så är det bara.



Har varit ledig i helgen. Måttligt jävla skönt kan jag lova. Har knappt gått utanför huset, men så jävla värt.
Hade funderingar på att gå ut igår men som sagt, jag är glad att jag blev hemmavid!

Just nu känner jag för en ligga i sängen kväll o inte röra mig längre än till o från kylskåpet. Tror vi kör på den va.
Idag har vi haft släktträff/jubileumsmiddag, vi åt mycket gott på Matcompaniet o jag är nöjd. Fast jag är hungrig igen.

Har egentligen rätt så mycket att förtälja, men det tar vi en annan dag.

herrå

think twice

Helgen har gått.
I fredags badade jag på dagen, myste med den sötaste Ellie som finns på denna jord. Vi (läs:endast jag) badade och byggde sandslott. Hon kommer förövrigt hit snart!
Sen var det jobb som gällde. Avrundade kvällen med att sitta o prata med Mams, paps, Annica, Håkan och såklart även lilla Ellie.

Lördagen var det jobb som gällde på dagen. Fullt upp och nervöst sammanbrott senare åkte jag hem för att duscha o packa inför Ledin som spelade på parken. Han var mycket, mycket bra!
Vi gick senare ner mot Olles som aldrig förut (?) varit så tråkigt. Jag var trött, less och arg så jag var inte speciellt trevlig mot nån. Efter det blev det MAX o det viskades om efterfest men vi gick hem och sov istället. Det är jag mycket nöjd över!
Sov som en prinsessa!

Söndagen spenderade jag i Idas stuga solandes i det härliga vädret. Badade även 2ggr(!), det var sjukt varmt i vattnet. Det gillar jag! Sov sedan resten av kvällen och natten. Det behövdes.

Idag åkte jag på migrän, har hänt typ 1gg tidigare. Men jag kunde inte ens slå numret till jobbet o ringa. Såg ingenting. Hade fet paniken för att jag inte såg någonting och mådde allmänt skit. Men till slut så, nu är jag back on track!
Har legat hela dagen och tagit det lugnt, var nog rätt smart. I think.

Har även läst ut den sista Harry Potter boken. Sista halvan av boken var en pina, jag ömsom grät och ömsom skrattade. Nu är det liksom slut, det blir inge  mer HP böcker. Vad ska jag göra? HP är ju mitt liv!
Harrryyyyyyyyyyyyy<3
Jag är deprimerad, på riktigt.


herrå

moment of surrender

Är återkommen till det normala. Har jobbat natt hela helgen så jag har lite svårt med vilken dag det är. Onsdag idag va?
Vi säger så.

Jag har bestämt mig för en grej, jag ska börja fara på konserter. En massa. Varje storband som kommer till Sverige ska jag se. Jag är ju helt galen i musik så varför inte.

Idag har jag åkt rollerblades till jobbet för att skriva på ett pappaer. Ja du läste rätt, jag, Emma Byström, den lataste människan på denna jord har pallrat sina ben till Bjästa. När jag kom till S-kurvan i Bredånger hade jag blodsmak i munnen och när jag var vid Fageråsen höll jag på att svimma. Men fram kom jag o skrev på mitt lönepapper så jag får någon lön i Augusti, det hade inte varit helt fel!

Sen har även jag o grabbarna planerat en utlandsresa i höst. Vi ska ta en sista minuten o regera på plats.
Det är nog inte så svårt. EB o resten av killarna, vi kommer leva satan där vi är!!!

Ikväll ska jag träffa mina barndomsvänner. Jag längtar. Sen ska jag försöka få med mig Lina på Olles. Det hade inte varit helt fel med ett Coverband.

herrå


RSS 2.0