inte mer än så?

Jaha. Idag spelar Modo sin sista match för säsongen. - Inget slutspel. När hände det senast? Jag kommer inte ens ihåg. Undra om jag ens var född då. Helt sjukt! Fast vi är förjävla bortskämda när det gäller slutspel här uppe i Örnsköldsvik. Rätt åt oss egentligen!

Sen en annan sak, det var( tydligen) fettisdag i tisdas. Är jag den enda människan som hatar semlor? :$

Idag äre Modo - Södertälje. Hoppas dom kan avsluta på ett värdigt sätt iaf!

herrå

...trumvirvel...

Kära vänner, bekanta och främlingar! Jag måste be er om den största möjliga ursäkten över att jag inte bloggat på ca. en vecka.
Jag kan inte skylla på att jag har haft fullt upp, för det har jag inte. Jag har helt enkelt ignorerat blogg.se.

Men en update kanske för er alla som inte har stenhård koll på mitt liv utan bor någon helt annan stans i sverige:
Helgen var underhållande och mysig. Tack för det.
Har gjort klart den första uppgiften i skolan men inte skickat in den än, aj aj Emma! Fick ett arg mejl av min lärare igår, måste nog svara på det.
Köpte en ny bikini idag men lite hjälp av Johanna hittade jag en ap snygg. "TYYYP".

Helgen som kommer ska jag spendera med Aragorn, min vapendragare! Ska bli mys. Då får jag sällskap. wiho!
Oscar, min (lille)bror klarade sin uppkörning idag så nu kan han stolt titulera sig bilförare, på riktigt. Jag är mucho stolt!
Och mams o paps har det bra i Thailand, dom kommer hem på måndag. Jag längtar faktist:$

herrå

what else?

Inatt när jag pratade i luren kände jag hur det började lukta bränt i huset och sprang upp och hittade kaminen helt fucked up. Sprang  och väckte bror som var praktiskt taget medvetslös, sprang ut igen mot kaminen och den exploderar. Ett jävla pang och en massa rök blev resultatet. Samt att den brann inuti. Efter lite panik och tårar så ringer jag farbror A som kommer hit 03.30 på natten och hjälper oss.
Hade fan ingen aning om vad jag skulle göra. Så nu är den kaputt o vi försöker få liv i elementen. Går inge vidare. Är snorkallt här inne!

Ikväll åker bror som sagt med Modosupport till Karlstad och Ängelholm. Jag ska vinka adjö med tårar i ögonen och lite mera ångest i kroppen. Kul att bli lämnad helt själv med detta...

Ska kanske göra lite mat snart, låter som en bra idé va?

herrå

jag vill se han comebacka

Var på banken ikväll o tittade på Modo-HV. Vilket inte blev en vidare kväll, men med den positiva inställningen jag har nu är att det är mot dom andra lagen, som ligger lite längre ner i serien som vi ska vinna emot. Inte HV.

Hörde i periodpauserna att Foppiloppen hade slutat(!). Trodde detta var sjuka rykten men efter att ha läst detta så blir jag en aningens mörkrädd. Men, jag tror som (inte så) många andra att skam den som ger sig, detta är inte sista gången han försöker. Han är envis, envisare än många. Foppiloppen<3

Pratade med CalleTaylor idag, vi pratade om mens. Jag skrattade så att tårarna sprutade, bokstavligt talat. Länge sedan jag garvade så mkt. Sen fick jag o Idis ett anfall på hockeyn som inte heller gjorde sprickan i revbenen någon förtjänst men ack det vare värt!

Imorn åker bror på roadtrip med Modosupport, dom ska besöka Karlstad och Ängelholm. Det blir avgörande matcher, jag vill också. Men nej, jag ska vara hemma o vakta huset (läs: kaminJÄVELN som stannar hela tiden, perfekt nu när det är 25minusgrader ute!)

Annars då? Några sovtimmar på det här så ska jag ta tag i pluggningen imorn. Det är nog på tiden!

herrå


söndagsmiddag

Idag har jag och min favorit bror njutit av en ypperlig söndagsmiddag hemma hos faster, vi trotsade den bitande kylan och tog oss till Bjästa. Vi fick kalvbiffar och hemmagjord potatismos. Det var så sjukt jävla gott!

Igår hade jag o Johanna en myskväll. Vi tittade på melodifestivalen och åt gott. Vi hann även gå över till hennes syster med sambo som bor mitt emot oss, där det var lite partaj.

Fick sms om att mami o papi var framme i Thailand nu efter en rejäl försening i Finlandia. Men, det såg tydligen ut som på bilderna. Lika fantastiskt! Är glad för deras skull, hoppas dom får 2.5veckas UNDERBAR semester!

Imorn är det jag som bjuder på mat. Ryktas om att det blir min specialité, tandori-kyckling och ris. Mums.

herrå

som han gjorde det.

Peter Forsberg. Min levande gud (och framtida make)!
När han presenterades på lineupen och jublet gjorde sprickor i betongen så höll jag tillbaka tårarna, men efter han gjorde 1-0 drygt 15min in i 1a perioden trodde jag att jag skulle svimma. Först o främst över folks reaktioner, hela "banken" var i extas, någon glädjetår kan ha trillat nerför min kind faktist. Gud. Så sjukt mäktigt!

Igår var jag hemma hos Ida och höll dom sällskap medans dom förfestade. Trevligt med lite brudhäng!
Åkte hem och killarna på gatan våldgästade. Dom gjorde kaffe och gick igenom varenda skåp efter något ätbart. Smart som jag är (eller så är det bara för jag är kvinna) hade jag gömt undan allt det smaskiga i förhoppning om att få äta det goda själv. Och jag lyckades!

Idag är det Modo-Djurgården. Jag ser matchen hemma på TV, blir nog bäst så:)
Sen kommer Johanna hit o hon ska vara min dejt ikväll, många som rycker i henne just nu men jag fick na! Mwaha!

herrå

jag är käääääär!

Ikväll gör Foppa sin feta coeback i Modo tröjan och jag är fett nervös. Eller mer pirrig. Precis som om jag vore kär!
Eller ja, jag är ju lite småkär i Foppiloppen sen innan. Har alltid varit ;-)

Har ståplats kortet i min hand men vet inte än om jag ska fara pga. revbenen, känns inte direkt ultimat att så på ståplats och trängas och få knuffar. Kommer göra förjävla ont. Men, har ungefär 2h på mig att bestämma mig..

Min foppis<3 iiiiiiiiiiiiiiiiih!

Modo-Skellefteå alltså.

( Och ja Lina, hade du varit hemma så hade du också varit mer än välkommen på min fitt-fest på lördag!)

herrå


aj aj aj

Japp. Det är typ dom orden jag har sagt konstant nu i 2 dagar. Ringde sjukvårdsupplysningen (ja, igen) och ja, mina revben har sprickor i sig. Fy fan vad ont det gör. Frågade hur länge det skulle göra såhär ont:
Tanten:" Smärtan kommer ett stegra i 10 dagar innan det vänder."
Jag:" Du kan inte mena allvar? 10 dagar?!"
Tanten:" Jo tyvärr"
Jag:"Åh guuuuuud...."

Mamma o pappa åker till Thailand på lördag, jag är inte bitter. Inte alls. Jag lovar.

Sen är det den mest överskattade dagen på hela året på lördag och det säger jag också bara för jag inte är bitter, jävla alla hjärtans dag jävel jävel. Fa-an ta den dagen!
Jag har bjudit hem några brudar på mys. Mys = dränka våra patetiska singelliv i alkohol. Det kommer bli perfekt. Även om inte alla kan närvara. Kvällen går även under namnet: Emmas fitt-fest.

herrå

- 366:-

Jahaja, kom hem från farbror doktorn för ett tag sedan, eller kl 12 typ. Efter att blivit tittad i öron, hals, gett blod ( ja, jag svimmade nästan, det svartnade för ögonen iaf), klätt av mig halvnaken(!) och schöjts ett antal gånger av topsen hon stoppade i halsen på mig så var vi överens om ett paket piller och en flaska med flytande medicin.
Jag blev glad, äntligen någon ordnind på fanskapet!

Det enda jobbiga var att min redan så sargade ekonomi (jag glömde ju lämna in lönelappen, har inte fått nån lön mellan dec-slutet av februari) så gick hela kalaset på exakt 366:-. Det sveeeeed!

Bara jag får bli frisk så är jag nöjd. Får nalla lite från sparkontot så länge! ;-)

Ikväll är det RAW kl 21.55, det tänker fan inte jag missa. Kanon program! Wei!

Nu ska jag trycka i mig lite mat.

herrå


dillchips

YES! Ringde Sjukvårdsupplysningen nyss och berättade om läget och fick en tid imorgon. KL 09.30 ska jag infinna mig på Bjästa vårdcentral. Halleluljah!
Min feber är iaf över nu, förjävla tur det. Men öronen, halsen och hostan vill inte ge upp än. Förhoppningsvis hjälper farbror doktorn mig med det. Jag är lycklig.

Så nu ligger jag i sängen med datorn på magen och en påse dillchips vid sidan om mig. Mm-mm-mmm!
Ikväll är det Beck va? 4an? Kl 21.00?

Nu ska jag ta en halstablett och sedan ja, kanske rycka upp mig lite.
Förresten, fy fan vad det snöar ute! Det har snöat nonstop nu i 3 dagar men eftersom jag inte tagit nån friskluft på jag vet inte hur många dagar skulle jag genom mitt fönster uppskatta att det MINST fallit ner 5dm snö. Myyys!
Nu vill jag till backen o visa mina snowboard skills!

herrå

jävla host jävel jävel

Min hosta har förstör mitt liv för närvarande.. Fick åka hem igår med ängeln Bettan typ 4h före alla andra pga. hostjävel jäveln.
Idag skulle jag ha jobbat, vad händer? Jag hostar på morgonen så jag kräks, kul.
Vad händer imorn? Jag skulle ha jobbat men dom på jobbet bannlyser mig därifrån för att jag hostar så mkt så jag kräks. Kul liv.

Sen att det var världens drag igår och brudarna hade roligt rör mig inte i ryggen. Icke 8-)
Men jag unnar dom det, det är dom, om några, verkligen värda!

herrå

host host host

Jag har idag hostat till mig huvudvärk. Yey. Bata ren torrhosta. Inget slem. Aj!
Lite feber också men den är under kontroll av alvedon. Måste ta mig i kragen och dra mig till jobbet imorn för att lämna in löningslappen så jag inte blir utan lön.
Det blir ödesdigert isf!

Förresten, glömde att säga sist att jag fått ett vikariat månaden ut! WOHO! Det är på 62% kvällstid. Passar mig perfekt. Nu när jag har börjat plugga o allt. Löste 1/2 uppgifter idag på det första kapitlet. Känner mig fortfarande taggad!
Det blir förhoppningsvis förlängt eftersom personen jag går istället för är gravid och föder nog när som helst(?).
Hoppas hoppas hoppas!

Nu ska jag ta en alvedon för halsontet och sedan lägga mig o sova i min nyvädrade säng, perfekt nu när det är -15 ute så bakterierna i kuddarna och täcket försvinner. Smart kvinna det här vettu!

herrå


jag bugar och bockar... eller niger

Vilken kanon helg jag haft!
Har som sagt haft ännu en nykter helg, har tappat räkningen nästan på hur många..

Som sagt i fredags var vi ju på relaxen och igår bjöd Johanna på middag och fina flickor vid namn: Johanna, Bettan, Ida och Evelina slöt upp. Vi åt, skrattade, åt lite till, tittade på bilder och skvallrade. Så sjukt jävla mysigt!

Idag har jag inte gjort många knop. Eller jo, jag har varit o tittat på brors match och sedan har jag lånat mig till den första kursboken som jag kommer att läsa. Imorgon börjar det.
Imorgon börjar skolan. JAG ÄR SJUKT NERVÖS!!!

herrå

RSS 2.0