hottiiiiie!

Idag är det varmt mina vänner. Tänkte bara säga att jag nu svirar om till bikinin. Vi hörs lite senare!
mwaha!

                                                       Denna låt ska jag slå klackarna i taket till i sommar!!!

herrå

MVG MVG MVG

Sådär ja, då var snart denna dag till ända. Jag har hunnit med mycket mycket idag. Har bla. varit inne på skolan och fått reda på vilket betyg jag ligger på, på 200p's kursen:
MVG. MVG!!!
Lämnar jag in sista uppgiften med en bra struktur och innehåll så är MVG betyget kirrat. Me lajki!

Så jag ska sitta under lördagen och göra den sista lilla uppgiften. Sen är jag friiiiii!

Men innan jag går o lägger mig ska jag fara hem till fröken Kull. Känns som det var längesedan jag träffade kvinnan. I nyktert tillstånd 8)
Även JP. blahuuu!

Nu måste jag skynda o packa lilla resväskan!

herrå

jag måste erkänna..

... att det finns hundra saker jag skulle vilja skriva ut här på bloggen men det går bara inte. Är inte säker vilka alla är som läser o då känns det bara dumt att chansa!

Jag har kommit på en grej som jag skäms över nått så fruktansvärt. När man eller iaf jag, kollar in mamma bloggar där man får se olika ultraljudsbilder på bebisarna, alltså helt seriöst. Hur tydlig bilden än är så ser jag inte vad som är fram eller bak på bebisen. Jag förstår inte hur man ska titta för att liksom, se rätt...!

Snacka om att helgen var fartfylld! Jösses Amalia, jag jobbade fredagkväll till 21.30, ut o spelade fotboll med grabbarna på gatan tills att klockan visade FÖR mycket, in o sov o började jobba igen 6.45. Var rätt mör hela dagen, minst sagt. Åkte sedan hem o sov 1h för att förbereda mig på holmen parteii, det var mucho kul!
Sen på söndagen så var jag på mitt första dop!  Det var världens sötaste och finaste Mira som döptes. Aaaw. Hon är fin, precis som sina päron. tss.

Har pluggat idag, och igår. Ska sitta lite till nu. Tror jag. Måste bli bättre. Eller jag har ingen motivation nu, kursen är lite långdragen. Ska sitta imorn också, ska även hoppa in o jobba imorn någon timme. Känns kul =)

Nej nu har jag svamlat klart.

herrå


satans djur

Igår kom Sthlms-fararna hem. Väntar med spänning på en update om vad som hände. Mwaha!

Jag somnade visst med kläderna på, vaknade imorse 08.21, tittade på klockan, vände mig om o somnade om. Har hitills idag hunnit duscha, äta och suttit ute en snabbis. Men jag blev snabbt tvungen att gå in igen, en jävla bi jävel har följt efter mig. Vars jag än har gått på tomten. Sjukt äckligt, sen gör den liksom utfall mot mig också. Dumma, dumma bi!

Nu väntar jag på att Kullan ska ringa upp. Tror jag ska bege mig ut på mördarjakt efter bi jäveln medans jag väntar!

herrå

jag blev alldeles rörd.

Jag pluggar nog till det jag vill ändå.
Fick mitt praktik omdöme idag, måste få "skryta" lite:
"Är passande inom yrket, ser behoven och har egna ideér o synpunkter. Klarar att ta hand om nya medarbetare o delge nödvändig information. Är ansvarsfull, ger gott bemötande hos vårdtagarna, anhöriga och arbetskamrater. Märks väl att Emma har erfarenhet, en mycket duktig & trevlig tjej som vi alla i gruppen har trivts med."

Jag blev rörd.

herrå


man lär sig så länge man lever

Vissa dagar är bättre än andra. Idag är en bra dag! Älskar när knoppen är så pass klar och pigg och man bara suger i sig kunskaper och upplevelser. Varje dag borde vara så!

Imorgon är sista dagen på praktiken. Känns lite vemodigt, vars har veckorna tagit vägen?
Jag har iaf, som jag sagt tidigare, lärt mig så sjukt mycket. Det är kul! Tur att jag finns där på huset om abstinensen efter hemtjänsten blir för svår.

Vet inte riktigt vad helgen har att erbjuda, det återstå att se :)
En sak är iaf säkert, ska ha en mysis kväll med Ida imorn om allt går vägen. Längtar!
Sen har jag inte sett JP på ett tag, känns lite tomt. Samma med Betso.

Nu ska jag hoppa ner i min renbäddade o vädrade säng. Jag kommer sova som en prins(essa) inatt!

herrå


man lär sig något nytt varje dag

Som rubriken lyder. Eller jag har väl tänkt o vetat detta länge men:
Jag försvarar alltid dom svaga i samhället.
Eller i en diskussion, om person A kritiserar person B försvarar jag, utan att ens kanske känna personen i fråga, mot påhopp och anklagelser. Jag vet inte varför jag har det inbyggt i mig själv, men det är helt enkelt en ren reflex. Och det finns folk som stör sig på det, även jag själv ibland, att jag reagerar så och varför jag gör det har jag ingen som helst aning om.

Imorgon är jag ledig. Sen är det bara 2 ynka dagar kvar av praktiken? 5 veckor har bara försvunnit sådär, hallo? Vad hände? Men kul har jag haft det, o lärorikt har det varit. Mycket mycket mycket. Definitivt något att fundera över för framtiden. Det också. He he.

Imorn ska jag o mamma inviga Burger King är det bestämt. Känns spännande. Men ingenting går ju upp mot MAX<3

herrå

vad sa jag?

Igår var det en god middag. Hämtade mat på Sibylla och där satt mina arbetskompisar.
Kanske ska tillägga att jag såg ut som hej kom och hjälp mig med en flera år gammal träningsdräkt, fettigt hår och svart under ögonen. Som jag brukar med andra ord.
MEN, iaf, vi surrade lite o dom frågade om jag skulle ut, men av att döma av mitt utseénde för tillfället så kom det nog inte som någon chock när jag svarade nej på den frågan.

Men jag kom hem, åt min mat o pratade med Kajsa, o det visade sig att hon skulle hem till Maricel så jag hängde på.
Och vilken tur. Jag hade galet roligt!
Träffade bla. Gert Fylking, bildbevis kommer senare!

Nu ska jag göra det jag är bäst på:
ÄTA!!!

herrå

jag är sämst på att ljuga

Jag har varit ledig idag, tralala! Vaknade av fågelkvitter och solsken och avnjöt en hotell-frukost ute på altanen! Mmm!
Jag kände mig hurtig och gick till busstationen i Bjästa, där köpte jag mig en fräsch sallad till  lunch och inväntade bussen till staden.
Bussen kom och jag klev på, fick åka gratis för mitt glada humör! Ringde min vän Ida som mötte upp mig på stan, vi tog en go fika och bara myste på. Sen klippte jag mig och blev nöjd, blir alltid nöjd när jag är på Gracilis :)
Efter det åkte jag och Ida hem till henne, jag fick en kärleksförklaring från mitt X och jag känner mig mer än nöjd!
Efter det åkte vi ner på stan igen och jag köpte mig en klänning, en neccesär, lite smycken. ALLT PÅ REA! Åkte även buss hem där jag träffade Evelina. Den flickan är så rolig!
Kom hem och här hemma väntade en färdig middag. Tacos. Ååååh vilken dag!

Jag ljuger.

Jag vaknade av att regnet smattrade mot rutan, gick upp och åt frukost, en hårdbrö macka, orkade inte duscha så jag tiggde skjuts av mamma till Bjästa. Där satt jag och pratade med en fyllegubbe. När jag kom till stan gick jag o Ida på stan en sväng för att sedan hets äta en korv innan jag skulle klippa mig hos hennes mor. fick en raklugg och är faktist mer än nöjd :)
Sedan åkte vi hem till Ida där cepe jävla idiot  X jäveln ringer och är allmänt störd och säger grejer han bitter lär ångra om något år. Jag halvgråter en snabbis efter samtalet men lugnar sedan ner mig. Vi åkte sen ner på stan igen och jag köpte en klänning, en neccesär och lite smycken. INGET PÅ REA! Åkte buss hem och träffade Evelina, hon är så rolig. Jag gillar hon :)
Kom hem och här väntade potatismos och ugnskorv. Mmm.

Enda braiga idag är dom personer jag mött (utom fyllegubben) och att jag fått en ny fin frilla. Tack:)

herrå

söndags ågren?

Sista april i Torsdags. Vi hade mys middag med alla brudarna här hemma, vi åt o åt o åt. Sjukt jävla gott. Riktigt kul också att ha alla finingar samlade! Efter lite alkohol intag blev vi upphämtade av den största bilen jag sett och mötte upp karlarna. Kvällen var vild o galen men också väldigt väldigt mysig och lugn.
Jag tackar jag!

Har jobbat kväll denna helg o skulle ha jobbat idag med men jag har på något konstigt vis tappat bort min röst och fått tillbaka den helvetes hostan så jag stannade hemma idag. Gör nog det imorn också, känns inte så givande att knappt kunna prata med folket!

Har precis sprungit runt som ett jävla jehu här hemma och letat efter deklarationspapprerna. Drömde inatt om det o visst fan, det ska vara inne imorn. Så nu har jag deklarerat och pengarna kommer in innan midsommar. Känns sjukt skönt att vi ett 5siffrigt belopp på kontot innan midsommar =)

herrå


RSS 2.0