gårdagen, -kortfattat

Började med ett besök på Swedbank Arena sittandes i en louge och efter 60 spelade minuter åkte jag hem med ett STORT leénde på läpparna. 3 färska poäng till grapparna!

Brudsen kom över at my place runt 20.30 och vi vandrade senare över gatan runt 22 tiden till Crille som var festens lagkapten. Det var en rolig kväll men som fick ett jobbigt slut.

Dagens outfit idag har bestått av en stor t-shirt och trosor. Fy fan vad skönt!

Nu ska jag släpa mig in i duschen, om jag ids.

herrå

let's get ready to rumble!!!

Nyduschad sitter jag nu och taggar upp till dagens möte mellan Modo - Djurgården. Har en klump i magen, nu är det dags för våra hjältar från Örnsköldsvik att börja plocka lite 3poängare. Oroväckande att Modo grapparna tappar ledningen så ofta! Och att dom spelar så defensivt. Men förhoppningsvis plockar dom 3 poäng i Swedbank Arena idag. Jag ska göra allt i min makt  och det jag är bäst för att dom vinner.
Dvs. skrika och dricka öl i pauserna.

Ikväll väntar hemmafest med alla barndomsvännerna. Känner mig riktigt taggad inför detta! Tror folket här i kära Köpmanholmen behöver lite annat att tänka på nu efter allt som har hänt.

Nu ska jag börja med krigsmålningen (läs: sminka mig)!!!

herrå

nostalgi

Har suttit och lyssnat på en massa 90-tals låtar nu ikväll. Har även youtubat mina favorit barnprogram, gud jag blir som ett litet barn igen. Tänk den tiden när dagens höjdpunkt var när trasdockorna visades eller när Turtels var på Disneydags.
Annat är det nu, Disneykanalen liksom. Hallå?

Jag blir fortfarande alldeles förtrollad av Astrid Lindgrens röst. Fick någon dille för någon kväll sedan och rotade fram mina gamla lyssnarband från när jag var liten och lyssnade på Alla vi barn i Bullerbyn. 21 år gammal och fortfarande blir jag förtrollad av hennes röst. Pinsamt eller coolt?
Coolt tycker jag.

herrå


rysningar, eh ja


Kanske det bästa låten någonsin.
Tänk att få höra den av någon speciell.
Ojojoj.

nykter - onykter, 1-0

Jag o Ida körde på en  nykter helg. Kändes faktist toppen att vakna upp imorse UTAN en fet baksmälla :D
Eller okej, vi drack 2 öl i pauserna igår på Swedbank Arena. Men det borde inte räknas.
Modo spelade hockey i ungefär 12min. Fick se ett grymt snyggt 2-0 mål som höjde helhetsintrycket av matchen lite grann men resten av matchen var rena sömnpillret!

Såg TV-pucksfinalen idag. Ibland önskar jag att jag kunde spela hockey. Och var kille.
Måste vara en grym känsla att vinna TV-pucken. Precis som allt annat givetvis, men just TV-pucken. GRYMT!


herrå

vila i frid

Idag kl 14. begravs Micke.
Du finns föralltid i mina tankar och minnen!


men guuuuuud

Men guuuuud vad jag missbrukar dom orden. Det har blivit min it-grej. Ska sluta upp med det, de låter så nördigt. Men guuuud!
C åker till Thailand/Malaysia/Vietnamn på tisdag så i helgen ska vi ha en liten avskedsfest för henne. Jag som skulle vara nykter. + att det är hemmapremiär för Modo på lördag och jag är ju inte den som är den...
Fast just nu känns det som att det blir nykter, efter lördagens festligeheter är jag inte ett dugg sugen på alkohol.
Kvittot på MAX är nog höjdpunkten eller Ida och dressingenMen guuuuud vad jag har skrattat åt det i veckan =)



herrå

plugga eller inte plugga?

Tror nog det blir lite pluggande trots allt efter jul. Känner mig redo nu! Nog för det bara är 1.5 år eller det är alldeles lagom!
Sen har jag läst rätt många av dom kurserna redan i gymansiet så jag funderar att komplitera så att jag efter 1.5 år är både Undersköterska OCH vårdare.
Fast jag vet inte om jag ska läsa på distans eller stationärt i själva skolan.

Känns skönt att ha bestämt mig för det. En liten lättnad. Då har jag iaf något att visa upp på papper än bara Barnskötare inför något kommande jobb.
Sen har jag även tagit tag i körkortet igen. Denna gången på allvar. Håhåjaja. Nu jävlar ska jag ha det där förbannade körkortet så alla slipper tjata. Antar att jag har några att betala tillbaka till, blir nog några fyllekörningar senare. Tss.

Jösses, jag börjar känna mig vuxen. Herregud!!! skrämmande...

herrå

pingu och djupa samtal

Jag älskar verkligen mitt jobb! Dom här nätterna jag jobbat nu har varit så himla roliga. Mina kollegor är verkligen underbara. Och underbart roliga!
 Jag och Sofie har skrattat hela nätterna åt diverse grejer, oftast egentligen ingenting. Det är det som är så härligt =) Låg nästan ner på golvet några gånger av kramp i magen. 
Hon åker till Thailand om 1.5 vecka och stannar där i 3 månader. 3 MÅNADER!!!


Kom på att elitserien snart drar igång, fy fan vad roligt. Iår ska jag bo på "banken", ska följa mitt älskade Modo stenhårt!

Nu väntar chips och dipp!
herrå


kappa och skor till mamsen

Jag och min kära mor beslöt oss imorse att åka in till staden och shoppa loss. Eller mamma skulle shoppa loss och jag skulle vara smakråd. Men eftersom Öviks utbud är lika stort (läs:småa eller obefintliga) som mina bröst så kom vi till Köpmanholmen med varken skor eller en kappa.
Hur gick det för mig att vara smakråd? Tjaaa, vill inte skryta men ett par jeansleggings, en stickadtröja, ett par finare höstskor och mitt älskade Kerastasé shampoo fick följa med hem. Well done Emma!

herrå


RSS 2.0