någon som missat detta?

Det går ju Big Brother repriser på TV400 nu, det året när Linda Rosing mfl. var med. Jag sitter bänkad (nästan) varje kväll. Vadå nostalgi? Vadå pinsamt?
Jag skäms över att titta på det programmen men kan samtidigt inte låta bli. Några personer instängda i ett o samma hus. Låter inte så jävla kul egentligen va? Ne jag tyckte väl det.

Har varit ledig idag också. Har gått runt halvnaken hela dagen och bara fisit. Och städat. Rensade ur lite ur garderoben nu ikväll också, tänkte lägga undan vinterkläderna. Nu ska det fan inte komma nå mer snö. All jävla snö ligger fortfarande envist kvar på marken men jag tänker då fasen inte gå i skoteroverollen längre, nej. Jag tänker ha på mig skinnjackan från och med nu.
Jag lär ju gå runt o vara konstant förkyld men vad gör väl det. Bara våren och framför allt sommaren kommer snart!

Jag svamlar så mycket. Vet egentligen inte vad jag ville ha ut av det här inlägget mer än ja, säg det.

herrå


B&J

JAG ÄR Så SUGEN! HAR VARIT DET HELA DAGEN O NU SKA JAG ÄNTLIGEN FÅ ÄTA DET!

Ben&Jerry's.


herrå


fundera över detta.

Vi ska inte klaga.

så var den helgen över

Ny vecka, nya tag - imorgon!
Fredagen däckade jag hemma ganska snabbt, var som sagt helt jävla slut på. Men det var riktigt skönt att spendera kvällen framför TVN:n med cola och chirre&dirre.

Jobbade igår, jobbade kväll så ja stämplade ut kl 21. For då direkt på Frejgatan och spendare kvällen med Idis. Vi åt utslags-mango, cheez crunches och drack COLA!!!
Sen tittade även Johanna med sällskap förbi en liten truddelutt! Trevligt.
Somnade på soffan efter att Ida gått o lagt sig o vaknade halv 6 imorse, kröp då ner bredvid henne o sov till halv 12. Eller halv 1, sommartid you know.

Idag ska jag inte lyfta ett finger. Funderar på att avsluta den 3e uppgiften till skolan för att sen bara kunna chilla imrgon. Tiden får utvisa helt enkelt :)

herrå 

Mimmi Pigg!

Arbetsveckan är slut. Skönt. Har varit oförskämt pigg hela veckan. Kommit upp jätte lätt på mornarna. Men idag?
Haha jösses. Kom ta mig tusan inte upp ur sängen hur jag än försökte. Till slut så gick det . Sitter ju här nu!

Har gjort dagens gärning idag, jag klädde ut mig till Musse (eller Mimmi, genus?) Piggjobbet o hade Musse-gympa med barnen. Det blev sjukt uppskattat! :D
Men fy fa vilken dålig kondis jag har. Var anfådd efter en övning, FÖR BARN! Hahaha. Och att ligga på rygg o sparka med benen av bara att glömma. Jag skämdes. Och skäms.

Nej usch vad jag svamlar. Ska ta mig i kragen och fara o köpa nå gott att äta på ikväll. Det är ju helg, så jag får dricka coca-cola! Wihiiiii!

herrå

hey I made it!

Var tvungen att tjuvkika på min mejl medans jag jobbade. Skickade ju in mitt 2a arbete i tisdags.
Återigen: MVG!
Jag blev så jävla glad.
Trodde verkligen inte att jag kunde få MVG, jag är helt enkelt ingen som får det. Trodde jag ja.
Tji fick jag!

Gick på stan idag efter jobbet, tänkte köpa nå nytt att ha på en förmodad fest så småningom. Jag kom hem med en sommar(?) klänning och två vinflarror. Känns sådär men ändå okej.

Funderar på att åka hem till Idis imorn kväll och passa upp den kvinnan. Hon är ensammen hemma och sjuk. Jag ska pyssla om henne! Stumpan med rumpan!

herrå

don't go there!

Nelly skickar godisklubbor för uteblivna varor när dom redan är betalade.
Hur sjukt? Jävligt sjukt.

Fråga bara Johanna. Helt galet. Jag blir arrrrrrrrrrrrrrrrrgh!

herrå


Mr. Ågren

Ja. Mr Ågren finns fortfarande. Om inte lite mindre men han finns där. Kommer nog finnas där i ett par veckor till när det hela förhoppningsvis är något sånär glömt.

Vi har kommit på att vi ska fixa en partyblogg! Vi brudar ska tillsammans, skriva dagarna efter partyt om vad som hände och sades. Kanske även dyker upp något kort! Men den förblir hemlig än så länge.
Skulle varit bra med en sån efter i lördags. Sjuk dimma.
Har fått korten av Ida nu också, skrattade nästan hysteriskt åt vissa bilder men åt andra vill jag bara grina.

Blev väckt av jobbet igår, skulle tydligen ha börjar jobba 8.30 o dom ringde kl 9 o frågade vars jag var. NÅGOT PINSAMT!
Men jag var där på 15min och dom skrattade bara när jag kom dit. Smällar man får ta när man har guldfiskminne!

Ikväll är den Den rätte för Rosing. Kan ju inte missa Hugo-mannen!

herrå

dagen efter..

Vi här i Köpmanholmen har varit utan internet till och från i flera dagar. Inte så jävla kul. Det + att vi har hittat på en massa bus i helgen har gjort att jag knappt suttit vid datorn. En bra ursäkt tycker jag!

I fredags så var jag med brudarna på relaxen, jag o Idis käkade sushi innan, fy fan vad gott det är! Snacka om att man gått miste om något.. Och efter vi hade bubblat o svettats(?) klart i bastun så begav vi oss av mot MAX för att inta lite mera föda. Gud vad jag älskar det stället!

Lördag: Ut och åt med hela tjocka släkten, mamma har ju fyllt år så vi firade hon lite här på hemmaplan också. Efter det så for jag till Frejgatan för lite klädvikande och senare också förfest.
Efter lite skratt, dans och prat så gick vi ner till Helena o där var det drag! Haha. Ser man på korten som blivit taggade på fejjan. Gud.
Sen blev vi upphämtade av pimpen efter ett misslyckad krogbesök.
Resten censurerar jag för allämnheten. Men jag hade så jävla roligt. Och var så jävla full.
En aningens Ågren idag, jag tror det va! Uscha..

Ida o jag har legat i mapa's säng hela dagen. Bla skedställning o fosterställning pga. att vi mår som vi förtjänar. Värsta bakisdagen sen Holmen Blues. tjoho! Men det vare värt!

herrå

jobb + jobb

Jobbade som sagt på förmiddagen på dagis, fett roligt! Dom är så härliga!

Nu ska jag strax åka o jobba dygnets 2a pass. Ska jobba mellan 21.00-07.00, bye bye min något sånär numera normala dygnsrytm! Tokigt att bara jobba 1 natt, men men. Det går bra ändå!
 
Timrå åkte förresten ur slutspelet igår, JAAA! Och Skellefteå gick till semifinal, JAAA! En liten skräll ändå, vem av dom sk. "experterna" hade trott den innan kvartfinalerna drog igång? Tji fick dom!
Perfekt också att inte alla dom "4 stora" lagen gick vidare. Tysta "expertera" lite:)

Nu ska jag packa inför nattens kommande äventyr och klä på mig.

herrå

teknikgenerationen?

Har suttit o pratat med kusin o CalleT på msn nu idag o jag förundras fortfarande över hur man kan sitta o skriva med en person på andra sidan atlanten. Galet. Hur kommer det fram liksom?

Kollade igenom melodifestivalen klipp nu, Darin, han sjöng se på mig i nån deltävling som pausunderhållning. Är det bara jag som tycker att han blir yngre o yngre för varje år? Herregud han ser ju ut att ha ett babyface. Hi hi.
Ytligt, jag vet. Men ändå.

Blir lite jobb i veckan ändå. Ska jobba 7-13 imorn o sen 21-07 samma kväll. Hmm. Hur ska det gå? Bara till o bita ihop Emma!
Kokade majskolvar nyss o åt dom med smör o salt, fy fan vad gott det är! Längtar tills dom går att grilla. Med ICAs i Bjästas egen potatissallad och en god köttbit. OCH Halloumiost. Äckligt gott. En mun-orgasm. TYP.

herrå


5 år sedan idag

Update:
Idag är det 5 år sedan Ida lämnade oss. Kommer fortfarande ihåg vart jag var, hur jag stog, vem det var som berättade och när jag bröt ihop fullständigt på skolan.
Hoppas du har det bra Ida, du är så fruktansvärt saknad och älskad!

Vila i frid älskade vän!<3


shalom!

Jag städade aldrig igår. Skäms Emma!
Jag fick ju fin besök av jänterna, vi åt gott och tittade på melodifestivalen. Snälla snälla, vinnaren alltså. Jösses. Från och med nu bojkottar jag den där jävla tävlingen. Vad hände med EMD, Måns och Alcazar? Hallo?

Ligger o tittar på The Hills nu, sjukt bra serie. Eller egentligen är den fett dålig men ja, jag har fastnat i träsket, dock inte lika hårt som Bettis aka. Miss Övik som följer alla serier som finns. TYP. Hi hi. Sötan!

Nu börjar det igen!

herrå

6 av 8

6 av 8 dagar har jag nu jobbat. Ska bli skönt med en ledig helg:)
Och det spenderades på bästa sätt igår, bästa folket, lite alkohol, lite dans(!) och ett krogbesök.
Mina jänter är bäst!

Idag måste jag städa, det är en sanitär olägenhet här just nu. "Yeeey".  Sen hoppas jag på lite brudbesök ikväll. Alltid lika trevligt!

          Bild från förra onsdagen. Sen när fick jag röda ögon och
en hockeyröv som heter duga?!


herrå

är jag korkad eller?

Jag blir så jävla lack på personer som bara tar o tar men inte ger tillbaka. Fyfan.
 Sen hatar jag facebook också, den jävla sidan har förstört mitt liv. TYP.  HATE IT.
Funderar på att ta bort mitt konto för man bara får reda på saker man verkligen inte trodde eller antog. Det är på facebook som alla socialiserar sig nuförtiden, nu snackar vi inte face to face (HA!) utan det är över internet man får reda på saker. Sjukt. Egentligen borde jag ta bort den här satans bloggen också.
Men då kan inte mina guldklimpar som befinner sig på andra ställen detta avlånga land eller i övriga världen att se vad som pågår i mitt patetiska liv.

Eller det jag hatar mest är faktist rena lögner från människor jag håller varmt om hjärtat, att inte säga vissa grejer som man tycker är så självklara, för sig själv är inte annat än jävligt egoistiskt. Och elakt! Det hatar jag mest. USCH. Och tack återigen, det värmde verkligen.

Dagens enda (men väldigt ljusa)ljusglimt är väl att jag mötte upp Kajsa på stan och vi fikade och surrade, framför allt surrade. Var som sagt på tok för längesedan vi sågs. Nu var det på tiden, det måste göras om, snarast! Tack! :)

herrå


pepp men mest depp

Alltså jag blir så sjukt deprimerad över den här lågkonjan som är just nu. Folk tappar jobben överallt, bankerna går åt helvete, företag läggs ner, det går inte att få jobb, mm. mm.

Jag blir så jävla lack. Och typ deppad. Blööö.

Har jobbat ikväll, gick kanoners. Ska jobba imorn också för att sedan träffa upp Kajsa på stan, har inte träffat kvinnan på säkert 2 månad, skämmes!
Nu ska jag iaf sova, eller försöka iaf.

herrå

shölö lö löööö

"I don't know if we can hang out. I have some stuff to do this week"
Så var det med de. Skönt att kunna andas ut :)
Och bra att kunna dra en vitlögn ibland. Jag har inget inplanerat alls denna vecka. Hi hi.

herrå

i min värld

Återigen är jag dålig på att uppdatera här. Shame on me!

Har hunnit med en del sen sist, utgång i onsdags, helt sjukt. Vissa grejar drar vi ett streck över.
Bettan(miss Övik)  fyllde år i fredags o det firades med en liten förfest som jag deltog i en stund. Blev TYP full av alla spritånger, kul att träffa gänget igen. Har inte sett dom på ett tag:)
Har även hunnit jobba fredag-lördag-söndag o som tur är känner jag inte av revbenen nånting. HALLELULJAH!

herrå

home sweet hooome

Nu är mams o paps hemma från Thailand. Fick en klump halsen när jag såg dom kliva ur planet på Gideå flygplats i eftermiddags. Dom är bruna. Riktigt bruna. Eller dom ser mer skitiga ut! Ha!
Dom som inte blir särskilt bruna av den svenska sommaren kläcke ur sig ungefär 2min efter kramkalas:
Om vi blir såhär bruna Emma, tänk hur brun DU skulle vara efter 2 veckor i Thailand..

Kul att höra. Blir bara ännu mera taggad att fara iväg.
När Johanna är hemma från Norge igen ska vi sätta oss ner o planera. Planera en utlandsresa med brudsen. Känns som det kommer att spåra:D

Har egentligen inget vettigt att komma med förutom att jag ska äta upp kaklådan vi fick av faster igår. Sjukt goda!
Förresten, imorn ska jag, Ida o BettanMän som hatar kvinnor. Jag med min stålfasad kommer säkert böla av mig mina ögonfransar. Lyckat. Men jag längtar!

herrå

fnissande satt jag på banken igår...

Det slog mig igår på Modo-Södertälje, jag kan mer om Modo och hockey än vad som egentligen borde vara rimligt för en tjej. Eller som anses normalt mera kankse. Han kunde inget, jag fick berätta allting. En konversation var som sådan:

Killen
: Dom har ju inga bra målvakter. Dom släpper ju in allt! Jag kan ju föffan stå o öppna båsdörren för 600.000!
Jag: Haha ja jag skulle också kunna göra det.
Killen: Sen han, vad hette han? Som slutade den här säsongen? Målvakten?
Jag: Karol Krizan?
Killen: Ja precis. Varför slutade han liksom? Han var ju jätte bra.
Jag: Mm. (fnissar hysteriskt för att en från Övik inte kunde namnet på killen som blev helgon förklarad av hela öviksbefolkning året innan....)

Låter kanske inte så roligt men karln hade verkligen ingen koll.

Nu ska jag fortsätta med städningen och tvättandet. Ska även försöka slänga på lite mat. Jag försöker iaf låta duktig:)

herrå

RSS 2.0