smoke on the water

Idag har jag varit på stranden, första gången på typ... 1 månad?
Det var härligt.

Sen jobbade jag, det var härligt också. Med Evelina o Göteborgs-Lena.

Sen åkte vi på Sibylla, jag o Evelina o åt mat. Det var härligt.

Nu ska jag sova.

herrå


rockin' all over the world

VI överlevde helgen. Fy fan vad roligt det var!

Sammanfattningsvis:
Grät som ett barn med panik hela fredag morgon över den kommande båtresan. Vi kom fram men en vän rikare. Eva 55år från Luleå var extra mamma och vän under båtresan. Världens häftigaste kvinna!
Träffade familjen Graneliden. Älskar familjen. Särskilt brudarna bus. Ebba och Filippa, 8år. Vi hängde halva lördagen o halva söndagen med småbrudarna<3
Mamma Kull bjöd på en utsökt 3-rättersmiddag och efter det begav vi oss mot partyt. Vi var både på Alma och hotellet och öste till min favoritmusik, rockipocki<3
Vi träffade på holmenpajka som tog båten ut i ovädret som inte hade någon sjövana men efter lotsning av Westerlindspajken på vattenskoter i mörkret kom dom fram :D Deras båt läckte in så jävla mycket vatten. Hahahah. Har nog inte skrattat så mycket på så länge. Var väl i sängen vid 3.30-4.00 nångång.

lördagen vaknade vi till knappt solsken och då begav vi oss mot Ulvödagarna, en pizza på Alma rikare så tittade vi på Moraträsk. NOSTALGI. Vi spårade även upp dunken från midsommar. DEN VAR KVAR! Hahaha. (har några videos från helgen som KANKSE kommer upp=)
Jag sov senare 1h, blev väckt av Ida o Ebba som piffade och raffade innan vi for ut på byn. Mötte upp dom andra holmenpajka som kom med Linus äckligt feta båt. En snabb förfest i Princess o vi gick upp till brudarna från Järved. Här börjar dimman gott folk, vinet tog så gott som slut o jag (måste ha?) druckit upp Minttun när Ida var ute o tog sig en tjyvrök för minnena efter detta är knappa. Vi hängde iaf med dom och gick senare på hotellet och Alma o träffade folk.
Förresten! Vi träffade 2 vänner till, en karl från Gällivare o en från Luleå. Kula killar. Skön dialekt!
Ungefär vid 3 på natten fick jag för mig att bada(!) efter lite tumult med en jävligt äcklig kille som sa dumma grejer till både mig och Ida så hoppade jag i vattnet. Knappt med egen vilja för att sedan gå hem genom hela Ulvön, blöt, kall och jävligt full.

Söndagen vaknade jag bakis, trött och sliten. Det var ungefär 40*C i rummet. Skönt. NOT.
Vi åt iaf århudradets dyraste räkmacka, 110 jävla kronor till frukost och sedan ville brudarna bus från Graneliden bada med oss. Vi eller Ida hoppade i plurret medans jag tittade på. Tycker jag hade badat nog för den helgen 8-)
Vi åkte sedan färjan hem och jag somnade, som vanligt efter en hård kväll/helg kl 19 på kvällen.

MEN FY FAN VAD KUL VI HAFT.
O nu har jag inte ens skrivit ner allt, det som händer på Ulvön, STANNAR PÅ ULVÖN!

herrå

ULVÖN! ULVÖN! ULVÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!

Vi slipper att sova i tält, min rygg hade gått av.
Vi slipper sova på madrass, min rygg hade gått av.

Ida har redan skrivit allt som vi ska göra på ön med stort Ö.
Jag länkar; IdaKULL
Eftersom jag är så teknisk av mig så får jag helt enkelt skriva hela adressen... IdaKull.Blogspot.com

herrå

471 LAS-days

Jag grinade nästan på jobbet idag. Dels för att min rygg gick (typ) av igen men för att jag blev inkallad till chefen.
Fick kalla kårar längst min rygg, svettningarna var ihärdiga och jag blev svimfärdig. Ni vet, när man tänker igenom alla tänkbara scenarion om vad man kan ha gjort fel.
Men det hon ville säga var att jag, om jag vill och OM allt går som det ska så kan jag få ett vikariat i 2, kanske 4månader på Sjukhemmet. Jag blev så jävla glad.
Vad jag svarade?
- JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Så om allt går som det ska så får jag jobba på sjukhemmet avd.1 från och med 1a September. Love it.

Jag såg nyaste Harry Potter igår, jävlar vad bra han är. Han är....magisk!


herrå

my man is coming to town

Har visst inte uppdaterat på några dagar. Ooops.

Jobbade stenhårt denna vecka. Vilket kändes i både kropp och knopp. Försovde mig för första gången i mitt liv och kom för sent till jobbet. VickanPickan smsade mig o väckte mig. Skämdes ögonen ur mig när jag kom på jobbet men dom bara skrattade. Tur var väl det! :D

I fredags var det paniken. Paniken efter, in på stan o handla alkohol, brassa hem och duscha för att sedan ta emot brudarna som fick komma o äta hos mig innan vi gick över till Crillo som hade sommarens virkis-fest. Det var mycket, mycket trevligt! Saknade dock Johanna, alla brudarna var här utom Johanna. Men det tar vi igen nu när hon snart kommer hem ett tag!

Lördagen vaknade jag upp svettigare än någonsin och med Ida vid min sida. Skickade iväg henne på jobbet men 2 torra mackor och en saftflaska. Tänkte lägga mig och sova en stund men gick istället över till Crillo. Hängde med grapparna hela dagen och vi for efter om och men på Kornsjö strand. Sen åkte vi på Sibylla och åt, for till Crillos "stuga" innan jag till slut däckade här hemma kl 8 på kvällen. Mm-mm-mmm!

Idag har vi varit och ätit på Näske Krog med hela släkten. Fy fan vad jag älskar dom. Allihopa!

Glömde förresten att säga att Lars min älskade kommer til Övik i November. Jag blev alldeles gråtfärdig när jag läste det. Min Lars<3 Winnerbäck alltså.

Nu väntar 3 dagar på jobbet innan jag har en vecka ledigt.
NU TAGGAR VI UPP INFÖR ULVÖN FOLKEEEEEEEEEEET!!!

herrå

welcome to the club

Imorn är jag ledig, Imorn är jag ledig. Imorn är jag ledig.

Har som innan, skrattat mig igenom dagarna på jobbet. Varit lat, som jag inte brukar vara. Evelina har sett rött. Jag har fnissat :$
Stackaren ska rycka ut och jobba extra imorn. Tycker nästan lite synd om kvinnan.
Jag har även fått spruta min första spruta idag. Jag blev alldeles lyrisk. Tycker det var svin kul!!!

Idag efter jobbet har jag o Ida fettat oss,  kladdkaka, chips, naturgodis, choklad. Mm-mm-mmm! Kände oss lite onyttiga så efter att ha tryckt i oss maten och gjort en spellista på spotify tills Ulvön (nästa helg) så åkte vi o spelade tennis i typ 2h. Fy fan vad kul det var. Det blir det fler gånger denna sommar, var så säker!

herrå

I'm having the best time of my life

Jag älskar mina vänner. Dom är underbara! Dom får mig att må bra när jag är ledsen.
Dom skrattar med mig när jag är dum i huvudet.

Typ som idag, jag sov 3h inför dagens jobb pass som var 7-17. Jag har fnissat och skrattat mig igenom hela dagen. Det är sant. Förstår inte hur dom har orkat med mig :)
Däckade likt en prinsessa när jag kom hem. Skulle egetnligen ha begett mig ut o svängt mina lurviga men jag orkar inte. Är helt jävla slut.

Imorn jobbar jag kväll, SOVMORGON!!!

Jag hoppas Gull-Kull har roligt ute idag <3 Bästa Ida!

herrå

sex on fire

Jag har gått och helt kärat ner mer i Kings of leon. Hur bra? Så jävla bra.

Sen är jag sjukt avundsjuk på Roska o Beaver mfl som är nere på Hultsfred just nu. Lasse my man har 4 spelningar där dom här dagarna. 4 SPELNINGAR!!!
Hon har lovat att ringa men jag tror att hon har glömt, ska allt skicka ett påminna-beaver-om-lars sms imorn!

Har just, eller just o just, för en stund sedan kommit hem från jobbet. Ryggen höll! Halleluljah! Den här helgen kommer att hålla. Jag.ska.klara.det.

Känner mig lite pömsig, ska nog hoppa ner i sängen.

herrå

heal the world

Har suttit hela kvällen och lett, gråtit, funderat och förundrats. Jag har tittat på Michael Jacksson "begravning". Så sorgligt. Det som stör mig så sjukt mycket är att han får den upprättelsen han förtjänar nu när han har gått bort.
Innan var det bara "WackoJacko". Och nu är han den kungen av pop som han alltid har varit.
Det stör mig även lite grann att jag är för ung för att ha fått ta del av  hans storhetstid.
Det är inte förrän nu jag har insett hur stor han är. Och jag skäms nästan.

Alla tal och framträdanden under minnestunden var verkligen rörande. Jag grät som ett litet barn när hans dotter talade lite på slutet.

Sen stör det mig även lite, eller ganska mycket att han som har varit så mån om att skydda sina barn mot media pch publicitet zoomades verkligen in och visades "för allmänheten". Men, det är bara mina tokiga åsikter.

När jag väl är i klagartagen så kan jag berätta att jag idag inte kunnat jobba, min rygg har typ gått av. Helvete.
Måste besöka en kiropraktiker snarast och även investera i en spikmatta. Tror det skulle göra guld för min klena rygg!

herrå

GALEN I NATTEN

Vi har lyckats. Igen. Utgången igår var spårad! Galen. Galen i natten. Men så jävla rolig. Oj oj oj..
Har tyvärr inga bilder nu heller. Dom kommer. Lugn gott folk!

Idag är jag sjukt bakis. Fortfarande.

herrå

efter lite tjat så...

.. är jag tillbaka! Har så galet mkt att berätta. Men fan, det var typ 3 veckorsedan jag sist skrev. Hade varit bättre med enn bildkollage så hade jag kunnat låta bilderna talat för sig istället. Men gull-kull har efter flytten från Frejgatan inget internet på ett tag så bilderna dröjer nog ett litet tag till.

Midsommar var galet. Galet galet galet. Där snackar vi galen i natten!!! Gud vad roligt jag hade o kvällen gick alldeles för fort.

Hamnfesten var även i helgen, jag pratade med Blondinbella o vi är nu tajta. As tajta. Lite karusellåkande med en främling och även MAX-besök. Typ 10missade samtal senare somnade jag gott på Frejgatan för att sedan under dagen hjälpa Kullarna att flytta. O på kvällen vankades det jobb.

Jag har mest bara jobbat. Har varit ledig 2/14 dagar. Känner mig rätt så sliten. Somnade *2 på jobbet idag. Pinsamt!
Spenderar alla lediga timmar nere på holmens eget medelhavsbad. Jag gillare.

Nu är jag ledig i 3 dagar. 3 DAGAR. Känns så ofattbart skönt så ni anar inte!

Låter bilderna senare tala för sig.

herrå

RSS 2.0