hard work work

Blev väckt tidigare än väntat imorse. Somnade kanske runt 8 tiden, väcktes vid 13.30. Humöret var inte på topp kan jag lova. Tur jag la band på mitt annars så ruskiga morgon humör.


 
Fick världens överraskning inatt, blev så glad att jag hade lust att gråta. Snacka om att bli förvånad och chockad men samtidigt så glad att det känns som att bröstkorgen ska spricka.

Nu ska jag åka o jobba. Slutar 7.00 imorn bitti.
Wish me luck =)

herrå

ulvödagarna

Hej och hå! Känns som jag är nyvaken efter gårdagens bravader. Oj vad roligt jag hade!
Jag, Ida, Linnéa och Elisabeth begav oss mot Ulvön igår vid 1-tiden. Dagen inehöll mycket skratt, prat, öl, rödvin? Blondinbella, mat på Almagränd. Egentligen var det en massa mer, men det ska inte tas upp här...
Nu ska jag sova en skvätt till, ska jobba natt nu i veckan, börjar ikväll.
Snodde dessa bilder av Linnéa, hoppas det är okej :)


Jag&Ida påväg upp till stugbyn för att träffa Carro&Lina o gänget.

Jag och Bettan svalkar av oss lite. Riktigt hett!


Ida, Linnea och även jag skymtar fram. Bra drag där!


hmms

underlig. mycket underlig människa

det blir inte alltid som man tänkt sig

  • Jag som inte skulle jobba någonting i sommar.
  • Jag som skulle åka både på gatufesten och storsjöyran
  • Jag som skulle få en ännu fetare bränna än vad jag hade ifjol sommar.

- Jag kan härmed meddela att jag har jobbat denna sommar och återigen förstört ryggen vilket har resulterat i 2dagars sjukskrivningar. Varav dom har kommit den här veckan, den veckan jag jobbar på dagis. Den vecka som jag har längtat efter hela sommaren. grrr
- Jag kunde/kan inte åka på gatufesten eller storsjöyran eftersom jag jobbade/jobbar dom helgerna.
- Eftersom det varit sol cirka 5 dagar denna sommar så har jag knappt fått någon brunfärg på kroppen. Eller dom dagar det har varit sol har jag jobbat,  yeeey.

Förresten, jag har fått grava sömnproblem efter att ha börjat jobba natt. Kan aldrig sova o när jag väl är trött så är det vid dom mest olämpligaste tillfällena. Måste ta tag i detta. Typ nu!

Min blogg är bitter.

herrå


hur gör man?

Hur ställer man tillbaka dygnet utan att man ska gå runt som en död säl en hel dag?
Någon som har något bra tips att dela med sig av?



Blev väckt runt 1-tiden idag, somnade inte förrän kl 6imorse. HEJA EMMA!
Har inte gjort nått alls idag. Eller jag har solat lite, ÄNTLIGEN en solig dag i Örnsköldsvik. Var tvungen att ta vara på den..

Hoppas på sol imorgon också, det ryktas om stranden med boysen. I like!

herrå

nattjobb

Med närmare eftertanke passar nog inte natt jobb mig. Efter att ha spenderat helgens nätter på Bjästa Sjukhem, så har jag kommit fram till att nattjobb inte är något för mig.
Jösses vad konstig jag känner mig. Huvud är som i en annan värld och kroppen är alldeles slapp.

Härmed vill jag ge dagens ros till alla vårdare i sverige som jobbar natt. God bless you!

Nu ska jag äta banan.

Herrå!

the båtten is nådd

Bara den rubriken säger väl allt.

Fick precis veta att Anna, min barndomspolare sen jag var några dagar gammal var nere i Gbg o såg Bruce i helgen. Hon köade sen på tisdagen  (hon såg båda konserterna!!!).
Iaf hon hamnde längst framme vid scenen, såklart. Efter en låt kommer Bruce fram till henne, folk blir som galna. Han räcker fram sitt munspel mot henne, 200 händer ungefär, sliter o vill ha munspelet men han motar bort dem allihop och hittar där i högen Anna och ger sitt munspel till henne.

Kul för henne. Jag är inte alls avundsjuk. Nejrå.


jag ångrar både saker jag gjort och inte gjort

Just nu sitter jag med tårar i ögonen. Det händer inte ofta.
Varför?
Jo jag ångrar mig så djupt att jag inte såg Bruce "The Boss" Springsteen i Gbg i helgen. Inte blir det bättre av att jag kollar på klipp på youtuban från Ullevi. Fy fan. Vilken karl!
Åååååh.


Jobbade natt i måndags. Klev på kl 21.15 och stämplade ut 07.00 på morgonen. Behöver jag säga att sängen aldrig varit så skön som när jag la mig? My god.
Trodde ärligt talat att det skulle vara jobbigare och kämpigare att jobba natt men icke sa nicke. Eller ah, det var jävligt tungt kl 02, när mina jobbarkompisar påminde mig om att det var halvtid just då.
Och mellan kl 5.00-07.00.

Kliver på igen imorgon kväll kl 21.15. Sen jobbar jag några nätter o sen är det ledig igen. Skönt!



Var och kollade på Sundsvall - Malmö FF i Söndags. Rolig match.. Gjorde Malmö mål? Ne. Har jag sett Malmö göra mål någon av alla gånger jag varit och kollat på dom? Nej.
Funderar på om jag ska lägga ner det här med att vara Malmö supporter. Eller med närmare eftertanke så gör jag nog inte det. Alla andra fans man träffar som håller på Malmö är sjukt roliga.
Har några videos på telen från matchen som håller hög ironi. Men dom håller jag för mig själv ;-)

Ne usch vad bitter jag är.

vi hörs / e

sthlm's resan

Vilken weekend vi hade i våran huvudstad. Sammanfattar lite kort:

Torsdag
Åkte med Lina&Hanna på kvällen in till stan. Köpte mackor på Subway att ha med oss i bussen.
Satte oss på bussen, redan då började jag ana att resan skulle bli den värsta hitills. Kvinnan jag fick sitta bredvid hade en turban (inget ont om sådana) över huvudet. Sade inte ett ord under hela resan. Det enda hon gjorde var att andas sådär riktigt från magen, på mig. Det luktade gammal ost.  Jag blev tårögd av lukten.
Lina fick sitta bredvid en man. Eller han satt snarare på henne under större delen av resan.
Carros medpassagerare pratade nonstop med henne. Även när hon sov, om diverse ting. Allt ifrån hennes katter till att titta på hennes körkort.
Hela bussresan ner (vi åkte på natten) var en pina som resulterade i ca. 45minuters sömn.

Fredag:
 Kom fram på centralen ungefär kl 6.00 på morgonen. Vi gick och köpte ett tunnelbane kort det första vi gjorde. Skulle gå igenom (det var nu det verkligen syntes att vi kom från Norrland, jag som aldrig åkt tunnelbana....) den där "spärren", Lina och Carro kilar vant igenom med deras väskor. Jag som är lika trögfattad som snabbtänkt förstod inte riktigt hur man gjorde. Får panik och skriker: "HJÄLP MIG! VÄNTA VÄNTA VÄNTAAAAAAAA!!!" Kom tillslut igenom och då vandrade vi vidare mot "spårvagnen" som jag så fint sa. Kom fram till Sundbyberg. Gav Maria en snabb kram och dök ner i sängen som väntade.
Efter 4h sömn väntade en himmelskt god frukost och sedan åkte vi in till staden igen. Hade planer på att shoppa loss men hittade inget, absolut INGENTING på hela dagen  på stan. Besviken drog vi sedan mot Sundbyberg igen och stannade till på Systemet för att fylla på inför kvällen. Vi köpte även Taco' grejer som vi lagade. Ruskigt gott!
Åkte in till Sthlm City igen och gick på en världelös klubb. Billig öl/sprit hade dom iaf. Drog därifrån lika snabbt som vi kom och gick på Debaser. Vilket var en besvikelse den kvällen.
Något trötta och slitna begav vi oss hemåt runt 2 tiden (?).
Tog en taxi, berättade för chaffisen att vi kom ifrån Norrland. Trodde hans efterföljande fråga var en aningens ironisk men icke:
"- Jaha, ni kommer ifrån Norrmalmstorg?"
Ööööh.......
Carro var på G i taxin, skrek efter Carl-Philip utanför slottet och körde hejaramsor utanför Råsunda.
 -Ja, vi är från Norrland....
Äntligen framme i Sundbyberg igen hade jag LÄNGTAT efter sängen men icke, vi skulle gå på nästa krog. Garbo's.
Synd bara att stället hade 23+. Inte ens våran Norrländska charm fick in oss där. Så vi kröp hem efter att  ha hört den sämsta raggningsrepliken ever...
Somnade gott den natten ;-)

Lördag:
 Vaknade jätte sent, åt en ännu senare frukost och begav oss till Gröna Lund för att bli 8år igen. Men ruskigt vad roligt vi hade där!
Åkte allt utom fritfall och katapulten(heter den så?). Gick och tog en öl där, fick världens diss av bartenden när vi skulle beställa. Fast våra repliker efter det satt nog också ganska bra.
Åkte vid 22-22.30 tiden till Debaser igen, den kvällen var grym!!! Kollade in ett live band där som hetter Almedal, myspace'a dom vetja!!!
Pratade med någon dryg sthlm'are som trodde han var världsvan.. *host*

Söndag:
Vaknade ännu en gång sent efter gårdagsbravader. Packade ihop och åkte hem. Sorgligt att lämna Maria ensammen igen där nere. Panikshoppade även några grejer. Kunde ju inte åka hem tomhänt.

Nu orkar jag inte skriva mer men alla dom sjuka/roligare gejerna håller vi nog för oss själva....

hejrååå

RSS 2.0