förberedelser

Sitter klänningen fortfarande som den ska?
Vilka skor?
Strumpbyxorna, vaffan  strumpbyxorna?
Glittersprayen?
Naglarna?
Sminket?

Gud vad ytligt.
Men iaf, GOTT NYTT ÅÅÅÅR!

herrå

bra krogar i sthlm?

Tittade på småkronornas match inatt, den började 00.30. Dom vann, yey. Ser ut att vinna nu också, yey.
Fan så mycket roligare juniorhockey är än elitserien. Och så mycket roligare det är att titta på hockey på liten rink. Nästan å jag måste åka till det ökända "Näske globe arena" och testa om mina hockey skills fortfarande sitter i.

Snart Sthlm snart Sthlm snart Sthlm
- Tips på bra utestältten sökes?



Nyår är fortfarande ett osäkert kort, vaffan händer liksom? Alla, då menar jag ungefär 90% är uppe i Kittelfjäll. Kul för dom, en jävla massa festade. 5 dagar ska dom vara där. Jösses!

Och ja katten med patten eller Jessica, ska slänga upp en before and after pic imorn o visa hur jag ser ut i långt hår. WOHO! Har inte haft långt hår på 2 år. Kommer garanterat att kännas underligt:)

herrå

om en vecka...

... är jag o Ida i Sthlm! Gry-hymt!

Idag har jag haft en hel dag på stan med just Ida, vi har ätit god mat och tittat på IDOL-gänget. Eller tittat o tittat, lyssnat. Herregud, hela jävla Övik i Oscargallerian. Fet paniken. Jag som tänkte stå i kö till Robin Bengtsson, det var ju idag jag hade tänkt att fria till karln. Men nej, med så mycket folk och medelålderna 9år så bestämde jag mig för att låta bli. Men en vacker dag ska jag slingra honom runt mitt lillfinger, var så säker!

Nyår är fortfarande ett osäkert kort, vet iaf att det vankas födelsedagsfirande och finmiddag på 1:a långgatan. Men sen? Vi får helt enkelt se. Inget är bestämt...

Fick ju en hårförlägning i julklapp, på tisdag ska det göras. OM jag längtar?

Håller på att bli sjuk, perfekt tajming.... Imorn vankas det släktmiddag (återigen) och senare jobb på kvällen. Får se hur det blir med det och min förkylning med tanke på infektionsrisken på den avdelningen jag ska vara på.

herrå

En fröjdefull jul...

Jag som skrev här i veckan att jag inte kan gråta, tji fick jag igår! Men fy fan så skönt det var! Är det verkligen så att det manliga könet är utan hjärnceller eller är det vi med bröst som har fått alldeles för många?
Igår fick jag ett slag i magen, ett rätt över käften och mitt hjärta stannade för några minuter. Ringde i paniken till världens bästa Ida o väckte upp na men fick gråta ut och lite bra råd och tankesyn på det hela. Nu känns det bättre. Jag somnade utan ångest och nu är det en fröjdefull jul :)


Antar att det jag ville ha sagt var att vi inte kan rå för över vårat hjärta och dess känslor, fast hjärnan vill en annan sak. Förhoppningsvis så blir det som jag vill.

GOD JUL ALLIHOPA!

herrå

jag kunde inte varit lyckligare

Mina drömmar blir till verklighet


JAG.SKA.FÅ.TRÄFFA.MANNEN.I.MINA.DRÖMMAR!!!!  Ida får äran att följa med och antagligen ringa 112 när jag svimmar av kärlek.
Mmmm...

herrå


vad är det som händer?

Jag är jävligt okvinnlig egentligen. Eller så vill jag bara uppfattas så. Jag gråter aldrig, visar inga "sorgliga"
- Jag kan fan i mig inte gråta. Det är helt omöjligt. Högst 5-6 tårar och sen är det bra. Än fast jag skulle vilja skrika och slå ibland.


Jobbade ikväll, faktist en otroligt rolig kväll. Det gick som smort :) Fick ha med mig en elev. Jag av alla liksom. bra där Emma! Men det var jätte kul, fick vara som en chef. Haha.

Imorn väntar staden och sen ska jag betala en saftig mobilräkning. Kul, där försvann shopping pengarna i Sthlm liksom. bu-fucking-hu.

Ska också säga grattis till Erika o Micke! Dom fick en dotter i fredags morse, en liten Mira! Helt gudomligt sött! GRATTIS vännen! Det gjorde ni bra ;-) Haha.

herrå

You're fired!

Öviks (fd.) lilla älskling Karol Krizan har idag fått sparken. Bra att föreningen reagerar men om detta var bästa sättet ålter jag vara osagt. Karol är förenings bästa målvakt genom tiderna men att gå runt o datta med en 28-åring som om han vore 2 år är särbehandling gentimot dom andra spelarna i laget.
Efter att ha hört några rykten om hur det varit med allt så är detta nog det bästa för alla parter. Men jag tror verkligen på det uttalandet Krizan himself gav Sportbladet om att han önskar Modo all lycka till och att dom klättrar i tabellen. Samt även att Modo kommer ha en stor plats i han hjärta.
-Stort sagt av en stor spelare.

Jag har jobbat kväll ända sedan i Söndags och idag är jag ledig. Skönt. Har inte gjort många knot än så länge, har tagit i och ur diskmaskingen som mest. Ska snart laga lite mat o sedan kanske ta en dusch. Om jag ids.

Jag drömde om Robin Bengtsson från IDOL inatt. Jag varken överdriver eller ljuger när jag säger att jag vaknade med ett leénde på läpparna men det försvann lika snabbt som jag förstod att det bara var just en dröm.
Eller så var det för han bad mig raka benen innan jag la mig bredvid honom i sängen. Är det mitt undermedvetna som säger mig att jag bara behöver raka benen för att få honom lindad runt mitt lillfinger?

herrå


det här visste du inte om mig... sant eller falskt?

Jag har samiskt blod i mig...?

Jag har varit på ett riktigt polisförhör som en av dom åtalade...?

Jag blev som 17-åring erbjuden att spela med det dåvarande elitserielaget Ösk, numera Öib i innebandy men tackade nej när jag såg antalet träningar i veckan under sommaren....?

Egentligen har jag blåa ögon...?

Jag gjorde ultraljud redan som 13-åring...?

Jag skulle helst av allt vilja äta middag med Maud Olofsson och prata om livet...?

När jag var mindre och hälsade på mormor och morfar i Malmö, vägrade jag lämna lägenheten om jag inte fick se ut som alla andra i det kvarteret, dvs med slöja. Så jag tog ett lakan med hästar på runt kroppen och huvudet och gick ut på stan....?

Jag pallade ett äpple när jag var 7år efter skolan , på fritids och blev påkommen och hade sån ångest att jag vägrade gå på fritids i flera veckor...?

Jag har sökte till IDOL 2006...?


5/9 är rätta svar.

Mina kära läsare, är påstående sanna eller falska? ;-)

herrå


hahahahahha

hahahahaha
Var det alkohol med i bilden?

WORD!

http://www.hockeyexpressen.se/elitserien/1.1394000/boork-sitter-inte-ratt-personer-i-ledningen

Kunde inte sagt det bättre själv.

-Ut med dom (alldeles för) gamla, in med dom nya!

herrå

för mig är det här jul

Vi i mina familj (mest jag...) är ofta väldigt udda. Jag är inte någon som har vuxit upp med traditionell julmusik.
Nej nej, när julen har närmat sig har vi alltid lyssnat på Lars Vegas Trio. Kankse det bästa svenska bandet genom tiderna.
Så bara därför ska jag "he" på Lars Vegas skivan nu och baka pepparkakor. En fredag kväll liksom. Fy fan vad skönt..



Njut mina vänner!!!



herrå

slagna hjältar

Influensan, ögonflussen o magsjukan har slagit till mot jobbet. Igår hade vi 2 (två!!!) barn på hela dagen, idag fyra st tappra krigare. Oh lord. Jag ber på mina bara knän att jag slipper magsjukan. Eiugh!

Pepparkaksbaket blir ikväll istället. Orkade inte när jag kom hem idag, värmde på min panpizza, stekte min halloumi-ost och skruvade upp cola flaskan. Åt upp det o sedan låg jag däckad. Fram tills 1h sedan. Blyg tjej!

Nu äre middag.

Bjuder på en låt, det är så skön.......t

herrå

jag.vill.ha.nu.NU.NU.NU

Åh vad jag önskar att det var 24e December idag. Har grymma julkänslor i kroppen, Helst av allt skulle jag vilja ha hela tjocka släkten samlade framför kaminen där brasan brinner sen länge. Att vi kusiner bokstavligt talat, slåss om vem som ska ha godbitarna i Aladdin-asken. Att vi har druckit upp all julmust, dvs ungefär 50liter och att min faster frågar oss "barn" vem som vill spela monopol. Och som vanligt är det 3 av oss som vill vara med. Efter 2h hoppar min bror av, sedan lille (läs:killen är 12 år, men fortfarande 2 enligt mina beräkningar) Jesper och längst av allt hänger Danne i för att förhoppningsvis detta år, få vinna över faster.

Så jävla mys. ge.mig.nu.

Imorn jobbar jag 6-11. Funderar på att snylta lite mat på lunchen på jobbet så jag slipper laga nått när jag kommer hem. Istället ska jag sikta in mig på att baka pepparkakor. Eller så hoppar jag helt enkelt över lunchen o gör som barnen på jobbet, jag äter upp degen o blir mätt på det. Kostcirkeln, fuck you.

Nu ska jag duscha o sen äre Desperate Housewifes.

herrå


robin bengtsson, does YOUR mother know?


Does YOUR mother know Robin Bengtsson?
Iiiiiiiih!!! Idol-Ola och Idol-Robin. raaaawwrr!!!

snaaaaaaaaaaaaart

Pratade med min äldsta och gudomliga vän Strasse ikväll. Hon kommer hem den 18e December för att fira jul och mysa på. Behöver jag säga att jag längtar? Eller saknar henne?
Ska bli så himla roligt!

Henkan kommer även hem, hon som nyss flyttat in i (ännu) en ny lägenhet i Sthlm. Måste åka ner o kika, den saken är klar. Weeii!

Och Bosse kommer hem i helgen!!! YEEEEY! Den bruden har ju varit i Asien i 3månader. Frågan är bara om hon får åka hem, eller snarare när. Hon och hennes kusin ska ju åka från Bangkok, inte så jävla bra. Men bara jag får hem na' innan jul så blir jag alldeles överlycklig.

herrå


RSS 2.0