är jag korkad eller?

Jag blir så jävla lack på personer som bara tar o tar men inte ger tillbaka. Fyfan.
 Sen hatar jag facebook också, den jävla sidan har förstört mitt liv. TYP.  HATE IT.
Funderar på att ta bort mitt konto för man bara får reda på saker man verkligen inte trodde eller antog. Det är på facebook som alla socialiserar sig nuförtiden, nu snackar vi inte face to face (HA!) utan det är över internet man får reda på saker. Sjukt. Egentligen borde jag ta bort den här satans bloggen också.
Men då kan inte mina guldklimpar som befinner sig på andra ställen detta avlånga land eller i övriga världen att se vad som pågår i mitt patetiska liv.

Eller det jag hatar mest är faktist rena lögner från människor jag håller varmt om hjärtat, att inte säga vissa grejer som man tycker är så självklara, för sig själv är inte annat än jävligt egoistiskt. Och elakt! Det hatar jag mest. USCH. Och tack återigen, det värmde verkligen.

Dagens enda (men väldigt ljusa)ljusglimt är väl att jag mötte upp Kajsa på stan och vi fikade och surrade, framför allt surrade. Var som sagt på tok för längesedan vi sågs. Nu var det på tiden, det måste göras om, snarast! Tack! :)

herrå


Kommentarer
Postat av: Lina

Vad roligt att du uppdaterat så mycket kära bysse! Nu är i Tyskland!:D

2009-03-12 @ 07:41:52
Postat av: katt

det var ingen lögn när jag skrev sånt där meddelande för en vecka sen; "jessica och stina kristoffersson sjunger falskt" haha. skämt åsido, länge sen vi sågs nu mrs B.

2009-03-12 @ 18:39:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0